Polislere ne bulursa attı
banner40

banner39

Polislere ne bulursa attı

18 Ocak 2014 Cumartesi 09:05

Zonguldak'ta, polislerden kaçarak bir markete sığınan kişinin yakalanmamak için kasap reyonunda bulunan et, yumurta, bıçak ve satırı atması güvenlik kamerasına yansıdı

Polislere ne bulursa attı
Karadeniz Ereğli ilçesinde, polislerden kaçarak bir markete sığınan kişinin, yakalanmamak için kasap reyonunda bulunan et, yumurta, bıçak ve satırı atması güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, uyuşturucu kullandığı öne sürülen Mustafa A, (20) ilçedeki Anadolu Kız Meslek Lisesi'nde bir kız öğrenciyi darbedip kaçtı.

Yalı Caddesi'ne kaçan ve çevredeki vatandaşlara da zarar veren Mustafa A, kendisini kovalayan polis ekiplerinden kaçarken bir markete girdi. Mustafa A, yakalanmamak için marketin kasap reyonunda eline geçirdiği et, yumurta, bıçak ve satırı polis ekiplerine attı. Bazı polis memurları da benzer şekilde karşılık verdi.

Ekiplerin biber gazı kullanmasının ardından gözaltına alınan Mustafa A, ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Burada da polise direnen Mustafa A, sakinleştirici ilaç verilmesi için Ereğli Devlet Hastanesine götürüldü.

Mustafa A'nın yakalanması öncesi markette yaşananlar güvenlik kamerasına da yansıdı.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x