Arsin’de İbrahim Küçük heyecanı
banner40

banner39

Arsin’de İbrahim Küçük heyecanı

22 Kasım 2023 Çarşamba 17:45

Trabzonlu iş insanı İbrahim Küçük, AK Parti’den Arsin Belediye Başkan Aday Adaylığını bugün düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

Arsin’de İbrahim Küçük heyecanı
 Trabzonlu iş insanı İbrahim Küçük, AK Parti’den Arsin Belediye Başkan Aday Adaylığını bugün düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

AK Parti İlçe Başkanlığında partililer ve vatandaşların yoğun katılımı ile aday adaylığını açıklayan Küçük şu ifadelerine yer verdi:

“Sayın ilçe Başkanım, çok kıymetli teşkilat mensuplarımız, Arsinli hemşerilerimiz ve
değerli basın mensupları, Şahsım ve yol arkadaşlarım adına böylesine önemli, anlamlı bir toplantıda sizleri aramızda görmekten duyduğum memnuniyeti ifade ederek basın toplantımıza başlamak istiyorum. Bugün burada, 22 yıldır, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemizin makus talihini değiştiren AK Parti saflarında ilçemize hizmet etmek adına belediye başkan adaylığına talip olduğumu ilan etmek ve bunun nedenlerini sizlere aktarmak adına aranızdayım.

“Hayatımın 4 yıllık lisans dönemi dışında hepsini bu topraklarda yuva bildiğim yerde geçirmekten şeref duydum. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi inşaat mühendisliği bölümünü bitirdim. O günden bu yana iş insanı olarak Arsin’imize hizmet etmekteyim. Evli ve iki çocuk babasıyım.”

Neler yapmamız gerektiğinin bilincindeyiz
“Bugün aday adaylığımızı açıklarken bireysel bir telaş ve çaba içerisinde değilim aksine yıllarca birlikte var olduğumuz bu topraklarda nice yıllar daha yüksek bir refah seviyesiyle var olabilmek adına neler yapmamız gerektiğinin bilinciyle karşınızdayım”

AK Parti misyonuyla hareket ettik
“Bu yolda daima örnek aldığımız Ak Parti misyonuyla hareket hareket ettik, etmeye de

devam edeceğiz. İlçemizde Küçük ailesi olarak Dede markasıyla önemli yatırım ve hizmetlerimiz oldu, bir çok kişiye el uzattık bir çok yuvanın kurulmasına vesile olduk bir çok ailenin duasını aldık ve en önemlisi bir çok kişinin güvenini kazandık. Bu en büyük sermayemizdi. Aday adaylığımızı açıklamadan önce de yıllarca yöremize hizmet ettik yöremizin rengini ve ruhunu taşıyan takımımız Arsinspor için çabaladık”

Topraklarımızı terk etmedik
“Arsin’in estetik yapıya kavuşabilmesi adına çeşitli yerleşkeler yaptık, halkımıza istihdam sağlayacak şekilde üretim faaliyetlerinde, otel konaklama, kuyumculuk gibi çeşitli alanları içeren hizmet sektörlerinde de bulunduk ve bunları yaparken doğduğumuz toprakları daha çok kar sağlama amacıyla terk etmedik, sürekli olarak kendi topraklarımıza hizmet etme gayesiyle davamızı sürdürdük. Çok şükür ilçemizde güzel bir isim ile ilçe halkının gönlünde hafızasında güzel bir yer edindik. Bu yer bizi bugün aday adayı olarak karşınıza çıkardı.”

Kendimize ait hissettiğimiz AK Partimizden adayız
“İlçemize değer kazandıracak çok önemli plan proje ve fikirlerimizi ajandamıza not ettik. Allah nasip eder Arsin halkımız, ilçemizdeki parti üyelerimiz, teşkilat mensuplarımız, kanaat önderlerimiz, hemşehrilerimiz bizlere güvenirse ve partimizin değerli yöneticileri genel merkezimizin kıymetli büyükleri takdir ederse, Arsin ilçemizde bugüne kadar AK Parti sancağı ile yapılan hizmet bayrağını daha yukarılara taşımak için,  kendimizi ait hissettiğimiz AK Partimizden aday adayı olduğumuzu ilan ediyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne bir makam sevdamız var ne bir mevki tek gayemiz, inandığımız kutsal değerler ışığında ilçemizi daha ileriye taşıyabilmektir.

Komşularından geride kalmadan daha ileride olan daha modern daha yaşanılabilir daha mutlu daha müreffeh bir Arsin için Trabzon’un değil Türkiye’nin örnek ilçesi Arsin için daima bir üretim ve gelişim içerisinde olacağımızdan asla kuşkunuz olmasın.”

Herkese teşekkür ediyoruz
“Bu yola çıkmama vesile olan bana güç veren başta ailem, Arsinli hemşerilerim, ilçemizin değerleri, partimizin kanaat önderleri, genel merkezimizin kıymetli yöneticileri olmak üzere  yol gösteren herkese teşekkür ederim”

“Arsin ilçemize bugüne kadar hizmet eden  muhtarından meclis üyesine belediye başkanına kadar emeği geçen herkese teşekkür eder ebediyete intikal etmiş başkanlarımıza ve ilçemizin değerlerine Allah’tan rahmet dilerim.”

Bu seçimin kazananı AK Parti ve Arsin olacaktır
“Bu seçimin kazananı AK Parti ve Arsin olacaktır. iddialıyız, enerjimiz ve hayallerimiz var. Bize güvenen Arsinli hemşehrilerimiz var.  Tabi ki bir nasip işidir. İlçemize hizmet etmek her zaman boynumuzun borcudur. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yerel seçimlerin ilçemize, şehrimize, ülkemize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını yüce Allah’tan temenni ederim”

Vatandaşlar desteklerini iletti
Basın açıklamasının ardından başkan aday adayı Küçük, ufak bir esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşlar burada Küçük’e desteklerini iletti.

Arsin Haber

banner5

Yorum Gönder

@name x