Arsin Belediye Başkanından Örnek Davranış
banner40

banner39

Arsin Belediye Başkanından Örnek Davranış

23 Kasım 2023 Perşembe 13:32

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait GÜRSOY, Arsin Belediye Başkan Aday Adaylıklarını açıklayan adaylara hem nezaket hem örnek davranış göstererek başarı dileklerini iletti. Birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Arsin Belediye Başkanından Örnek Davranış
 Başkanın bu davranışı, örneği görülmemiş bu nezaket örneği ile vatandaşın büyük beğenisini kazandı.

M.Sait GÜRSOY sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında; “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ikinci yüzyılını yaşayan Türkiye’mizde Arsin’imiz için AK Partimizin sancağı altında buluşan ve Belediye Başkanı Aday Adaylıklarını açıklayan Sayın Şaban Bülbül, Sedat Özbakır ve İbrahim Küçük’ün çıkmış oldukları bu yolun Arsin’imiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Yerel seçimlerde Arsin’imiz adına kazanan AK Partimiz ve vatandaşlarımız olacaktır, Yerel seçimlerin ilçemiz, şehrimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum.”

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Arsin Dernekler Federasyonu (ARFED) Başkanı İsmail KESKİN; “Belediye başkanımız olması gereken bir davranış sergilemiş, büyük bir nezaket ve örnek bir hareket ile kendi kişiliğini göstermiştir. Olması gereken budur. Belediye başkanımızı kutluyorum. Başkanımıza ve Arsin için, Arsin’in geleceği için başkan aday adayı olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Arsin sevdamız. Herşey Arsin için.” ifadelerini kullandı.

arsinhaber.com.tr


AA
banner5

Yorum Gönder

@name x