Harçlıklarını Afrikalı çocuklara gönderdiler
banner40

banner39

Harçlıklarını Afrikalı çocuklara gönderdiler

18 Nisan 2013 Perşembe 16:58

İstanbul Kartal'da bulunan Yıldızlar Anaokulu öğrencisi minik çocuklardan anlamlı bağış. Kendi aralarında harçlıklarını biriktiren anaokulu öğrencisi çocuklar, 1150 lira tutarındaki harçlıklarını Afrikalı çocuklara gönderdiler.

Harçlıklarını Afrikalı çocuklara gönderdiler
Cansuyu Yardımlaşma Derneği aracılığı ile Afrikalı çocuklara harçlıklarını gönderen çocuklar sevinçlerini ifade ederken Yıldızlar Anaokulunun Müdiresi Fatma Koç ise hassasiyetleri nedeniyle öğrencilerine teşekkür etti.

"AKBABA VE AFRİKALI ÇOCUK FOTOĞRAFINDAN ETKİLENDİLER"

Koç; "Çocuklarımıza tasarruflu olmayı ve açlıklarla mücadele eden insanları anlatırken akbaba ve çocuktan ibaret olan meşhur fotoğrafı gösterdik. Çocuklar çok etkilendiler ve sürekli Afrikalı çocukları sormaya başladılar. Biz de onlara böyle bir yol olduğunu ve harçlıklarını Afrikalı çocuklara gönderebileceklerini söyledik. Şimdi o harçlıkları ile biriktirdikleri 1150 lira yardımı Cansuyu Derneği aracılığı ile Afrika'ya gönderiyoruz, mutluyuz" diye konuştu.

Cansuyu Derneği temsilcisi Haşim Karataş da, anaokulu öğrencilerinin yaptığı bu anlamlı bağış nedeniyle duygulandıklarını ve bu yardımları en kısa zamanda Afrikalı çocuklara ulaştıracaklarını ifade etti.
banner5

Yorum Gönder

@name x