Gümrükçüoğlu: Kar yağıncaya dek yol çalışmalarımıza devam edeceğiz
banner40

banner39

Gümrükçüoğlu: Kar yağıncaya dek yol çalışmalarımıza devam edeceğiz

25 Ağustos 2016 Perşembe 09:20

Gümrükçüoğlu, “Şükürler olsun çok önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kar yağıncaya dek yol çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Gümrükçüoğlu: Kar yağıncaya dek yol çalışmalarımıza devam edeceğiz
 Akçaabat’ın Derecik Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını denetleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Şükürler olsun çok önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kar yağıncaya dek yol çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçabat’ın Derecik Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye ekipleri ve mahalle sakinleri ile görüşerek bilgi alan Başkan Gümrükçüoğlu, yaptığı değerlendirmede Trabzon’un her ilçesinde çalışma yaptıklarını kaydederken, “Şükürler olsun çok önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Tüm ilçelerimizde varız. Asfaltlama yapıyoruz, betonlama yapıyoruz, sanat yapısı inşaatlarımızı ve yol bakım-onarım çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Son derece kaliteli çalışmalara imza atıyoruz. Kar yağıncaya dek yol çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x