Düzce Belediye Başkan adayı Keleş, seçim bürosunu açtı
banner40

banner39

Düzce Belediye Başkan adayı Keleş, seçim bürosunu açtı

14 Ocak 2014 Salı 10:15

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı Keleş, seçim bürosunu açtı Milletvekili Korkmaz: "Bu seçim AK Parti ve muhalefet partileri arasında geçecek bir seçim olmayacak.

Düzce Belediye Başkan adayı Keleş, seçim bürosunu açtı
Ak Parti Düzce Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş, seçim bürosunu açtı.

İnönü Parkı girişindeki Camlı Köşk'te düzenlenen açılış törenine, Ak Parti Milletvekilleri İbrahim Korkmaz ve Fevai Arslan, İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, il ve ilçe teşkilat mensupları ile çok sayıda partili katıldı.
Törende konuşan Korkmaz, martta yapılacak yerel seçimlerde ilk planda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tasfiye edilmek istendiğini savundu.

"Şer güçler, Recep Tayyip Erdoğan tasfiye edilirse, Ak Parti'nin dağılacağı, ardından Anadolu'nun çocuklarının dünya siyasetinden yok olacağını düşünüyor" diyen Korkmaz, "Bu şer güçlerin başında İsrail var. Bu seçim Ak Parti ve muhalefet partileri arasında geçecek bir seçim olmayacak. Türkiye ile yeniden rol aldığı dünya siyasetinden devre dışı bırakmak isteyen şer güçler arasında olacak. Aramıza nifak sokarak bölmeye çalışıyorlar. Nasıl daha önceki seçimlerde İslami cemiyetlerin büyük çoğunluğu tahrik etmelerine karşın AK Parti'ye oy verdiyse yine aynısı olacak" şeklinde konuştu.

"Bu seçim ayrı bir seçim. Bu seçim ülke, vatan seçimi. Baktılar ki Türkiye koşmaya başladı, bu koşan arabanın tekerine çomak sokmak istediler" diyen Arslan ise "Başbakanımızın dünya liderleri arasına girmesini istemediler. Kanal İstanbul, 3. Köprü, tüp geçitler, 3. Havalimanı… Buraları yapmayı taahhüt eden müteahhitleri tutuklamak istediler. Düzce olarak batı bölgesinde girdiğimiz tüm seçimlerde birinciliği bırakmadık. Bu dönemde de gözümüz birinciliktedir" ifadesini kullandı.

30 Mart'taki yerel seçimlerin seçimden öte, iktidarın devamı konusunda referanduma dönüşeceğine dikkati çeken Kaşıkoğlu da demokrasinin kurumsallaştığı, seçmenlerin kendilerine yönelik hukuki algılamaların ortadan kalkarak, gerçek hukuk devletine ulaşıldığına karar verileceğini vurguladı. 

Allah'ın bütün güzelliklerini Başbakan Erdoğan'ın bünyesinde barındırdığını ifade eden Kaşıkoğlu, "Ya diyeceğiz ki 'Sayın Başbakanım sen dik dur, eğilme, bu millet seninle ya da zillete boyun eğip, biz demokrasiyi hak etmiyoruz, Amerika, İsrail bize ne görev biçiyorsa, biz ayağa kalkmak istemiyor, bir fare gibi yaşayan ülke olmaya razı oluyor muyuz, olmuyor muyuz...' İşte karar vereceğiz. Allah her zaman toplumlara böyle lider göndermiyor. Bu can bu tende durdukça, Tayyip Erdoğan'ı yedi düvele yedirmeyeceğiz" diye konuştu.

Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş ise 30 Mart'ta Düzce'yi en yüksek noktaya taşımak adına çalıştıklarını, Başbakan Erdoğan'a verdikleri sözü yerine getirebilmek için gayretle çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x