Bu olay onu yeniden sigaraya başlattı
banner40

banner39

Bu olay onu yeniden sigaraya başlattı

03 Şubat 2014 Pazartesi 14:55

Samsun'da namus meselesi yüzünden sokak ortasında 3 kişiyi tabancayla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 79 yaşındaki yaşlı adam tutuklanması talebiyle sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakılınca adliye çıkışı, 10 yıl önce bıraktığı sigara tekrar başladı.

Bu olay onu yeniden sigaraya başlattı
Olay, İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi Adalet Sokak'ta dün meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 19 yaşındaki toru Y.Ç.'yi rahatsız ettiği iddia edilen evli 2 çocuk babası Mehmet S.(39) ile yanında bulunan arkadaşları Yahya G.'yi (28) bacaklarından, Servet Ö.'yü de karnından tabancayla yaraladığı iddia edilen 79 yaşındaki Şahin Ç. ile olay sırasında yanında bulunan oğlu Turan Ç.(39) olaydan sonra gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu'nda sorgulanan Şahin Ç. ile oğlu Turan Ç., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Savcıya ifade veren Şahin Ç., tutuklanması talebiyle, Turan Ç. ise adli kontrol altına alınması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
Nöbetçi mahkemeye ifade veren Şahin Ç., "Olay günü kapı çaldı. 3 kişi, oğlum Turan'ı dışarı çıkarmak istedi. Oğlum Turan dışarı çıkmadı ancak bu kişiler evin etrafından dolaşmaya başladı. Daha sonra Turan bunlarla konuşmak için dışarı çıktı. Ben de Turan'ın yanında dışarı çıktım. Turan dışarıdakilerle konuşurken bu sırada minibüsle yanımıza iki kişi geldi. Turan, minibüsteki Mehmet S.'yi tanıdı. Mehmet S., torunum olan Turan'ın da yeğeni 19 yaşındaki Y.Ç.'ye musallat olmuştu. Mehmet S.'nin yanına elinde silahlı biri geldi. Mehmet S. de elinde silahla minibüsten inip silah kabzası ile oğlum Turan'ın kafasına vurup yaraladı. Bize silah çekti. Oğlum Turan, Mehmet S.'nin bacaklarına sarılıp yere düşürdü. Mehmet S. yere düşerken elindeki silah da yere düştü. Boğuşmaya başladılar. Minibüsteki diğer silahlı kişi de aşağı inip müdahale etti. Ben o heyecanla bize saldıranların yere düşürdüğü tabancayı alarak bize saldıranları korkutmak için yere doğru ateş ettim. Mehmet S.'nin yaralandığını anladım. Kesinlikle benim suç kastım yoktur. Ben kendimizi korumak için yaralılara ait silahı yerden alıp ateş ettim. Olayda mağdur olan ben ve oğlumdur" dedi.

Hakim, savcının tutuklanmasını talep ettiği Şahin Ç.'nin adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verdi. Savcının adli kontrol talep ettiği Turan Ç. de adli kontrol talebi reddedilerek serbest bırakıldı.

10 yıl önce sigarayı bıraktığı öğrenilen 79 yaşındaki Şahin Ç., adliye çıkışı avukatından sigara istedi. Adliye önünde sigara içerek ayrılan Şahin Ç.'nin yakınları, "10 yıldır sigara içmiyordu. Bu sıkıntı onu sigaraya başlattı" dediler.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x