Başkan Yılmaz: Dilimiz Kardeşlik ve Sevgi Dili Olmalı
banner40

banner39

Başkan Yılmaz: Dilimiz Kardeşlik ve Sevgi Dili Olmalı

24 Ocak 2014 Cuma 14:55

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Kavak ilçesinde vatandaşlarla ve partililerle bir araya geldi.

Başkan Yılmaz: Dilimiz Kardeşlik ve Sevgi Dili Olmalı
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Kavak ilçesinde vatandaşlarla ve partililerle bir araya geldi.
Ak Parti Samsun İl Başkanlığı organizasyonu ve Kavak İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Başkan Yılmaz'ın yanı sıra Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Alaettin Bayrak, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Kavak İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya, il ve ilçe kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve üyeleri, il ve ilçe meclis üyeleri, belediye başkan aday adayları ve çok sayıda partili satıldı.

İlk olarak sabah kahvaltısında partililer ve vatandaşlarla bir ayaya gelen Başkan Yılmaz, burada bir konuşma yaptı. Bir yandan seçim kampanyası çalışmalarını devam ettirirken, öte yandan da halen Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu için diğer rutin hizmetleri devam ettirdiklerini ve ara vermeden çalışıp hizmet ürettiklerini dile getiren Başkan Yılmaz, "Bugün aslında Kavak'ta gezip Kavaklı hemşehrilerimizle, esnafla konuşurken onların önümüzdeki 5 yıllık dönem için duygu ve düşüncelerini, taleplerini, isteklerini de alacağız. Bizim şu ana kadar yapmış olduğumuz hizmetlerle ilgili varsa eksik gördükleri ya da yeterli bulmadıkları o yorumları da alacağız. Biz sorumluluk sahibi olarak, hayatın ve pratiğin içinde olarak yapacaklarımızı anlatıyoruz ve anlatacağız" diye konuştu.

17 İLÇENİN TAMAMINI KUCAKLAYIP HİZMET GETİRECEĞİZ

Samsun'un 17 ilçesinin tamamını kucaklayıp onların bütün yükünü ve sorumluluklarını sırtlanacaklarını belirten Başkan Yılmaz, "Allah'ın izni ile 2019 yılına doğru bu önemli 5 yıllık dönemi harıl harıl hizmet yaparak, çok çalışarak hep birlikte geçireceğiz. Bugüne kadar yaptıklarımız ve verilen hizmetler insanımıza yetmiyor. İnsanlar yaşadığı sürece hep yarın diyecektir. Daha iyisini, daha güzelini, daha rahatını isteyecek ve talep edecektir. Bizler bugüne kadar yapılanları yarın için büyüten, yarın için geliştiren, insana daha faydalı olan, insan hayatını daha fazla kolaylaştıran mekanizmaları geçmiş tecrübemizden hareketle önümüzdeki 5 yıl içinde kurgulayacağız ve kuracağız" şeklinde konuştu.

DİLİMİZ KARDEŞLİK VE SEVGİ DİLİ OLMALI

"Bizim dilimiz kardeşlik dili, bizim dilimiz sevgi dili olmalı" diyen Başkan Yılmaz sözlerini şöyle devam ettirdi: "Bizim kavgayla, itişmeyle, karalamayla, kötülemeyle, hizipçilikle, nifakla işimiz olmaz. Biz bu işi niye yapıyoruz? Biz bu memlekete faydalı olalım, bu memleket için bir şeyler yapalım, bu Kavak'a hizmet edelim, burada yaşayacak olan çocuklarımıza AŞ sağlayalım, iş sağlayalım, gelecek sağlayalım, düzgün bir ilçe haline getirelim burayı diye umutlanıyor, düşünüyor ve planlıyoruz. Yarın Ankara'dan Samsun'a, Samsun'dan Ankara'ya gidenlerin şu Kavak ilçesine bir girelim, gezelim, orada şu varmış, bu varmış diyecekleri bir ilçe oluşturalım. Kavak'ı önünden insanlar gelip geçerken, boş ver Kavak'ta ne var ki devam et dedikleri bir ilçe olmaktan çıkaralım. Kavak içinde gidip nefes alınabilen, zevkle vakit geçirilebilen, sempatik bir yer haline dönüşebilir, dönüştürülebilir. Bu yapılmadı şimdiye kadar ama inşallah biz önümüzdeki günlerde bunu yapacağız. Bizim kimseyle kavgamız gürültümüz yok ama biz daha iyisini yapabileceğimize inanan bir ekibiz."

Kahvaltının ardından Kavak merkezinde esnafları ziyaret eden ve sokaklardaki vatandaşlarla selamlaşıp sohbet eden Yılmaz, buradaki programın ardından Akbelen, Karayusuflu, Alagömlek, Azaklı ve Karantu köylerini de ziyaret ederek köylü vatandaşlarla bir araya geldi.
banner5

Yorum Gönder

@name x