Başbakanımıza teşekkür ediyorum
banner40

banner39

Başbakanımıza teşekkür ediyorum

23 Aralık 2013 Pazartesi 17:50

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, em bölgeye gelerek yurt dışı gezisine gitmek için Trabzon'u seçen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hem de Erdoğan'a büyük ilgi ve alaka gösteren halka teşekkür etti.

Başbakanımıza teşekkür ediyorum
Günnar, yaptığı yazılı açıklamada, 21-22 Aralık'ta Ordu ve Giresun programlarının ardından Pakistan'a gitmek üzere Trabzon'a gelen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hava limanında gösterilen ilgiden dolayı halka teşekkür etti.
"Son günlerde ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunlar Başbakanımızın bölgemize yapacağı gezinin önemini bir o kadar daha artırmıştı" diyen Günnar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İki gün süren ve Samsun Hava Limanı'dan başlayan Ordu, Giresun ve ilçelerinde devam edip Trabzon Hava Limanında biten Başbakanımızın programları, bu kirli oyunlara cevap niteliğinde idi. Bir uğurlama töreni olmasına rağmen on binlerce insan Trabzon Hava Limanını doldurdu. Halkımızın Başbakanımıza teveccühü çok fazla idi. Hemşehrilerimiz her zamanki gibi samimi ve sıcakkanlıydılar. Halkımız AK Parti'ye ve Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'a güveni, inancı ve desteğini bir kez daha ifade etmiştir. Alanlarını dolduran hemşehrilerimizin coşkusu ve heyecanı Başbakanımızı ve bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Trabzon yine tarihi bir güne tanıklık etmiştir. Hem bölgemize gelerek yurt dışı gezisine gitmek için Trabzon'u seçen Sayın Başbakanımıza hem de Başbakanımıza büyük ilgi gösteren tüm halkımıza teşekkür ediyorum.

Bu programların gerçekleşmesinde katkısı bulunan özellikle Yalnız Değilsin Platformu'na, yaptıkları basın açıklaması ve gazete ilanları ile destek veren sivil toplum örgütlerine, bütün teşkilat mensuplarımıza, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza ayrıca katılımları ile bizleri onurlandıran AK Parti genel merkez teşkilatımıza, milletvekillerimize, saygıdeğer bakanlarımıza ve uğurlama törenimizi takip eden kıymetli basın mensuplarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x