Asım Aykan, Erdoğan’ın yaptığı toplantı içeriğini açıkladı!
banner40

banner39

Asım Aykan, Erdoğan’ın yaptığı toplantı içeriğini açıkladı!

12 Eylül 2019 Perşembe 15:33

Asım Aykan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Büyükşehir Belediye Başkanları arasında dün gerçekleşen toplantıya ilişkin açıklamada bulundu.

Asım Aykan, Erdoğan’ın yaptığı toplantı içeriğini açıkladı!

Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetimler Politika Kurulu Üyesi, Trabzon eski milletvekili Asım Aykan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, dün Büyükşehir Belediye Başkanları ile Beştepe’de yaptığı toplantı hakkında bilgiler verdi.

Asım Aykan, kurul olarak kendilerinin de katıldığı toplantıya ilişkin olarak yaptığı açıklamada; “Verimli ve faydalı bir toplantı oldu” ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, söz hakkı almak isteyen tüm başkanlara konuşma hakkı tanıdığı toplantıya ilişkin olarak gözlemlerini anlatan Trabzon eski milletvekili ve kurul üyesi Asım Aykan, “Sayın Cumhurbaşkanımız yerinde bir hamle ile Büyükşehir Belediye Başkanlarını Beştepe’ye çağırdı. Yerel Yönetimler Politika Kurulu olarak toplantıya katıldık. Talep eden her başkana söz hakkı verildi. Ayrıca karşılıklı müzakereler ile şehirler ve sorunlar müzakere edildi. Belediye başkanları, hazırladıkları dosyaları sundu. Bakanlar, tek tek talep ve sorunlarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Alt yapısı hazırlanan yasa çalışması ile ilgili komisyon kuruldu. Cumhurbaşkanımız, terör ve işçi mağduriyeti ile ilgili özel not düştüler. Verimli ve faydalı bir toplantı oldu. Örnek bir tablo sergilendi. Sandığa saygı ve seçileninde sorumluluğunu kuşanması ortak payda olmalı.” ifadelerine yer verdi.

61TRABZONHABER

Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x