AK Parti Başkan adayı Genç: "Herkesin Başkanı Olacağım"
banner40

banner39

AK Parti Başkan adayı Genç: "Herkesin Başkanı Olacağım"

13 Şubat 2014 Perşembe 16:17

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

AK Parti Başkan adayı Genç: "Herkesin Başkanı Olacağım"
 AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Genç, 1 Nolu Beşirli ve 2 Nolu Beşirli mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, seçim çalışmalarına Beşirli mahallelerinde devam etti. Belediye Başkan adayı Genç, "Halkımız teveccüh gösterip Allah nasip ederse Belediye hizmet ve projeler ile aynı anda da Sosyal Belediyecilikte marka olacaktır" dedi.

Genç, "Allah nasip ederse vatandaşımızda teveccüh eder seçilirsek asli belediyecilik sorumluluklarımızı aksatmadan, soysal belediyecilik alanında da çalışmalarımıza önem vereceğiz. Farklı kültürleri bir arada barındıran Ortahisar ilçemizi sosyal kültürel yapısına uygun etkinlik ve çalışmalarla İlçemizin adını bu alanda da duyuracak işlere imza atmaya özen göstereceğiz. Nasipse yönetime geldiğimiz takdirde Ortahisar'da yaşayan vatandaşlarımızın siyasi yapısı ne olursa olsun, onlarla her zaman iç içe olan, kapısının rahatça açılabilecek, vatandaşın dertlerini dinleyen bir belediye başkanı olacağım. Yapacağımız çalışmalarımızı Ortahisar ilçesi vatandaş ve Esnaf ile istişareler sonucunda hayata geçireceğiz. Ben yaptım oldu anlayışından çok, biz yaptık anlayışını hakim kılacağız. Belediyecilik ekip işidir. Biz Ortahisar'da hayata geçireceğimiz çalışmalarımızı uyum içinde ekip çalışması ile hayata geçireceğiz. Gücünü halktan alan belediye, Ortahisar halkının sıkıntı çektiği bir belediye değil, hizmet aldığı bir belediye olacak" dedi.
banner5

Yorum Gönder

@name x