Sadi Celil Cengiz aile ziyaretinde
banner40

banner39

Sadi Celil Cengiz aile ziyaretinde

02 Mayıs 2014 Cuma 09:29

Çarşambalı sanatçı Sadi Celil Cengiz, Samsun’un Çarşamba ilçesinde yaşayan ailesini ziyaret etti

Sadi Celil Cengiz aile ziyaretinde
Cengiz, “Çarşamba'ya en son bayramda gelmiştim. Çarşamba'ya gelmek benim için güzel oluyor. Çarşambalılar televizyondan izledikleri için ve bir önceki projede Çarşamba kimliğimin oynadığım karakterde biraz ön planda olmam nedeniyle de çok güzel tepkiler alıyorum. Ama yine de sadece o nedenle mi yoksa başka nedenle mi ama çok sevildiğimi iyi biliyorum. Tiyatro, sanat lise yıllarımdan bu yana ilgimi çok çekiyordu ve sonunda geçen yıl İşler Güçler dizisi ile Ahmet Kural, Murat Cemcir'le birlikte rol aldım. Şimdi ise İstanbul Tiyatro Festivali’ne yeni bir oyuna hazırlıyoruz" diye konuştu.

TADINDA BIRAKTIK
Cengiz, "İşler Güçler dizisi gerçekten de gayet iyiydi ve proje hikayesi bir sezonluktu. O yüzden bizde tadında final yaparak zirvede bıraktığımıza inanıyorum. O üçlü de birleşme, ayrılma gibi bir durum yoktu. Yani ayrılmamızda özel bir neden yok. Herkes her projede çıkış yapabilir. Biz halen Ahmet Kural, Murat Cemcir'le sık görüşüyoruz ve kesinlikle bir sıkıntımız yok. Bu bir projedir ve projeyi öncelikle seyirci değerlendirir. İzleyici değerlendirdi ve İşler Güçleri çok sevdi, aylarca heyecanla izledi. Memnunuz ve proje bitti, herkes kendi yolunu yeniden yeni projelerle sürdürüyor. Herkesin olduğu gibi Cemcir ve Kural'ın da, benim de ayrı ayrı mizacı, ayrı temaları var. Televizyonda iş yapıyorsanız farklı farklı işler yapabilirsiniz. Her programın alıcısı, izleyici grubu farklıdır. Ben bir kıyaslama yapamam, ben ekmeğimin peşindeyim” dedi.

ÇARŞAMBA KARAKTERİ
Şuan başka bir film projesi olmadığını söyleyen Cengiz, “Halen üstünde çalıştığımız bir tiyatro oyunumuz var. Bu oyunu 27-28 Mayıs’ta İstanbul Tiyatro Festivali’nde oynayacağız. Bulut Tiyatro’nun oyunu, Ebru Nihan’ın yazdığı ‘Hayvanlar’ isimli 4 kişilik bir oyundur. Bunun haricinde bir proje yok. Çarşamba karakteri sadece bu oyuna has bir karakterdir. Diğer oyunlarımızda böyle bir karakter yok” diye konuştu.
banner5

Yorum Gönder

@name x