İsmail Türüt: Volkan Konak Karadenizli değil ki
banner40

banner39

İsmail Türüt: Volkan Konak Karadenizli değil ki

10 Kasım 2014 Pazartesi 17:54

Karadenizli türkücü İsmail Türüt katıldığı televizyon programında Volkan Konak ve Davut Güloğlu için çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karadeniz müziğinde tek olduğunu iddia eden İsmail Türüt'ün sözleri herkesi şok etti.

İsmail Türüt: Volkan Konak Karadenizli değil ki
Ünlü türkücü İsmail Türüt, konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında yaptığı açıklamalarla yeni polemiklerin fitilini ateşledi.
 
İsmail Türüt'ün çok konuşulacak açıklamaları şöyle:
 
Ben Davut Güloğlu'nun tarzına karşı çıktım. Zaten öyle bir tarz da kalmadı. Karadeniz müziği orijinal okunur. Ne popu yahu? Karadeniz popu yaparsan, çıkardığın kasedi böyle kendin dinlersin işte! Bırak popu popçular yapsın! O çizgiyi muhafaza edeceksin.
 
"ONLARI KANTARA KOYAR, TÜRKÜ DİYE YAZARIM"
 
Volkan Konak ile beni kıyaslayamazsınız. Volkan Karadeniz'den 5 türkü bilir, ben bilirim 5 Bin türkü; onlar ne anlar Karadeniz'den yahu? Onları kantara koyar, türkü diye yazarım. Onların tarzı Karadeniz değil. Karadeniz müziğinde tekim! Ben her zaman popülerim...
 
Boşanma sürecinde şu an Yargıtay'dayız. Hakkımda birçok haber çıktı; bunlar yalan yanlışhaberler. Hepsi yalan, yazanı da yalan, anlatanı da yalan! Bizi öyle bir hale soktular ki; bize yakışır mı bu söylenilenler. Bize değil hiçbir insana yakışmaz. Beni, 150 milyon dolar serveti olup da çocuklarına bakmayan şerefsiz baba konumuna getirdiler. Benim böyle bir servetim yok!
 
"NAFAKA ÖDERKEN ZORLANIYORUM"
 
Hesaplarıma tedbir konuldu. Eşime her ay 10 Bin lira nafaka ödüyorum. Bu parayı öderken zaman zaman zorluklar çekiyorum... 500 Bin lira da maddi manevi tazminat kararı verdiler. Böyle bir servetim olduğunu söylediler ama ispat etsinler…

Böyle bir rakam Türkiye'de çok az kişiye verilmiş. Ben Halis Toprak değilim ki.
 
"EVLİYKEN EŞİMİ HİÇ ALDATMADIM"
 
Bekarlıkta olanları bir kenara bırakalım, evliyken eşimi hiç aldatmadım! Bir şey benim aleyhime olduğunda gazeteciler takla atıyorlar. Her konuşulan doğru değil ki. Yürekleri varsa gelip konuşsunlar! 17 yıl durup durup, 17 yıl sonra neden ortaya çıkıyorlar. Her şey ortada, herkes bizi tanıyor; hoş değil ki bunlar!
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x