Orhan Gencebay'ın aklındaki isim
banner40

banner39

Orhan Gencebay'ın aklındaki isim

31 Mayıs 2014 Cumartesi 10:08

Akil insanlar grubu arasında da yer alan Orhan Gencebay, Cumhurbaşkanlığı'nın Erdoğan'ın hakkı olduğunu ifade etti.

Orhan Gencebay'ın aklındaki isim
 Orhan Gencebay, Cumhurbaşkanlığı için adayının Erdoğan olduğunu söyledi. 
"HAÇLI SEFERLERİ BİTMEDİ"

Usta sanatçı Orhan Gencebay, Yeni Şafak'a konuştu. Cumhurbaşkanlığı seçiminden akil insanlar heyetine; medyadan paralel yapıya birçok konu hakkında görüşlerini açıklayan Gencebay, bazı gizli güçlerin Türkiye'yi bölmeyi hedeflediklerini söyledi. "Bana göre haçlı seferleri hala bitmemiştir'' dedi.

"KÖŞK ERDOĞAN'IN HAKKI"

Gencebay, cumhurbaşkanlığının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hakkı olduğunun altını çizerek , "Başbakan Erdoğan bütün konularla başa çıkabilecek bir kapasite ve bilgi birikimine sahip. Bence cumhurbaşkanlığı Erdoğan'ın hakkıdır'' ifadelerini kullandı.Ünlü sanatçı, siyasete genç yaşta atılan Başbakan Erdoğan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı görevinden başlayarak, günümüze kadar uzanan süreçte ülkenin yönetimi ile ilgili geniş tecrübe sahibi olduğunu söyledi. Gencebay Ak Parti'de 12 yıldır hizmet veren Erdoğan'ı ülkenin karşılaşacağı güçlüklerin üstesinden başarıyla gelebilecek bir siyasi bilgi ve yeteneğe sahip olduğunu kaydetti.
 
"HER ŞEYİN BAŞI BARIŞ"

Kendisinin ülkenin önünü açacak barış sürecini güçlendirecek akil insanlar ekibi içerisinde 1,5 ay görev aldığını ifade eden ünlü sanatçı, kendisinin üstlendiği bu kutsal görevi hayatının sonuna kadar onurlu bir görev olarak unutmayacağını kaydetti. Gencebay, her şeyin başının barış olduğunu vurguladı.

"ZARAR VEREN KİM VARSA PARALEL DEVLETTİR"

Gencabay barış süreci ile ilgili medyanın daha sağduyulu olması gerektiğini söylerken paralel yapı ile ilgili, "Ülkeye zarar veren kim varsa bana göre paralel devlettir. Tayyip Bey diyorsa bizden daha çok şey bildiği içindir. Saygı duymak lazım" dedi.
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x