Ordu'da Uğur Işılak konseri
banner40

banner39

Ordu'da Uğur Işılak konseri

06 Mart 2014 Perşembe 09:45

AK Parti'nin seçim kampanyası müziklerini de hazırlayan sanatçı Uğur Işılak Ordu'da konser verdi

Ordu'da Uğur Işılak konseri
AK Parti Ordu İl Başkanlığı tarafından Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda düzenlenen konserde sahne alan Işılak, kendisini izlemeye gelen binlerce davetliyi eğlendirdi. 
Şarkıları arasında AK Parti'nin seçim kampanyası için hazırladığı "Dombra" adlı şarkıyı da seslendiren Işılak, izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı. 

Işılak, sahnede yaptığı konuşmada, her zaman olduğu sahneye sanatçı edasıyla ya da şarkı söylemek için çıkmadığını belirterek, "Biz muhabbete geliyoruz. Dostlarımızla muhabbet etmeye geliyoruz. Biz programlarda sizin gönlünüzden geçenleri değerlendiriyoruz. Bunun için buradayız" dedi.

25 yıldır sahnelerde olduğunu belirten Işılak, "Bu yol öyle kutlu yol ki, öyle doğru yol ki inandığınız davanın eğer hamalı olmaya talipseniz inanın sizi baş üzerinde taşıyorlar. Ama milleti hamal görüp baş olmaya talipseniz ömrünüz en fazla bir, bilemedin iki yıldır. Ondan sonra yok olup gidiyorsunuz" diye konuştu. 

Işılak, şunları söyledi:

"Bir sanatçı genellikle siyaset adamına, parti adamına eser yapar mı diyorlar? Ben de diyorum ki benim için Recep Tayyip Erdoğan, ne bir siyaset adamıdır, ne bir parti genel başkanıdır. Benim için o bir dava adamıdır. Onun için, benim için o 200 yıldır ezilen, sömürülen başsız dolaşan Müslüman milletin umududur. Dolayısıyla iş siyasetinde partinin de genel başkanlığın da başbakanlığın da çok çok fevkin de ve ötesinde bir şeydir. İşte onun için dedik ki bu son seçimde ezilenlerin gür sesidir o. O suskun dünyanın hür sesidir o. Dava adamı, dava adamı olunca inanın ona söylediğiniz herşey yakışıyor. Ama bir de zorlama adamlar vardır dünyanın en güzel sözünü de söyleseniz durmaz üzerinde. Şimdi bana diyorlar ki her yerde Dombra Recep Tayyip Erdoğan'ı dinliyoruz. Ben de diyorum ki ehline yapıldığı için."

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz da sanatçı Uğur Işılak'ı Ordulular ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 

Yılmaz, konserin sonunda Işılak'a çiçek verdi. 

Gecede ayrıca halk oyunları gösterisi sunuldu.  

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x