Gökhan Özen'den Demet Akalın'a sürpriz doğum hediyesi!
banner40

banner39

Gökhan Özen'den Demet Akalın'a sürpriz doğum hediyesi!

09 Nisan 2014 Çarşamba 11:02

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen, iki ay önce kızı Hira’yı dünyaya getiren Demet Akalın’a doğum hediyesi olarak bir şarkı verdi. Çok mutlu olan Akalın, Özen’in hediyesi olan Yeminim Var adlı şarkıyı yeni albümüne aldı.

Gökhan Özen'den Demet Akalın'a sürpriz doğum hediyesi!
Anne olduktan sonra hızla sahnelere dönen Demet Akalın, doğum günü olan 23 Nisan’da çıkacak albümü için gece gündüz demeden çalışıyor. Akalın, 14 şarkının yer alacağı albümünde çok özel bir besteye de yer verdi. Şarkıcı Gökhan Özen, iki ay önce kızı Hira’yı dünyaya getiren ünlü şarkıcıya bir şarkı hediye etti.

Gökhan Özen’in jesti karşısında duygulanan Akalın, Yeminim Var adlı şarkıyı hemen albümüne aldı. Bugünlerde stüdyodan çıkmayan Akalın, albümde Özen’in Nefsi Müdafaave İlahi Adalet adlı şarkılarını da seslendirdi. Şarkıcı, yeni albümüyle yaza damga vuracağı konusunda çok iddialı..

Müzik dünyası önümüzdeki günlerde hareketlenecek. Güzel albümler geliyor. Ama kiminle konuşsam “Demet Akalın“ diyor. Demet Akalın’ın albümümün beklenmesi sürpriz değil. Ben de bazı albümler gibi özellikle Demet’ i bekliyorum. Çünkü Demet güzel ve dile dolanan şarkılar buluyor. Güzel klipler çekiyor ve şarkılarından söz ettiriyor. Gece, gündüz, plajda, tatilde her yerde Demet Akalın şarkılarının çalmasının sırrı bu.

Bu arada henüz duymamış olanlara Demet Akalın’ın albümü doğum günü olan 23 Nisan’da çıkıyor. Yine çok şarkı var. Birçok ünlü isim “Albüm satmıyor” diye tek par ça lık sing le ya da dört par ça lık maksi single yaparken, Demet yine çok parçalı bir albüm çıkartacak. Bu albümde de 14 şarkı var.

En son yaptığı ‘Giderli’de de 16 şarkı vardı hatırlarsınız. Bu arada bu sene en çok dinlenen şarkılara imza atan güzel şarkılar yaratan Gökhan Özen, Demet Akalın’a üç şarkı vermiş. ‘Nefsi Müdafaa’, ‘İlahi Adalet’ ve ‘Yeminim Var’ şarkıların isimleri.

Bu şarkılardan Yeminim Var’ın bir özelliği var. Gökhan Özen bu şarkıyı Demet Akalın’a doğum hediyesi vermiş. Hira kısmetiyle geldi malum. O yüzden de bu şarkının özelliği daha da büyük. Bakalım ben de merakla bekliyorum albümü.

Bu arada konserden konsere koşan Gökhan Özen' le haftaya İzmir konserine gidiyorum. Uzun süredir izliyordum o yüzden ekstra heyecanlandım. Yaz geliyor şarkılar, konserler havaya girme zamanı benden söylemesi.


banner5

Yorum Gönder

@name x