Belçim “güçlü bir partner“
banner40

banner39

Belçim “güçlü bir partner“

07 Nisan 2014 Pazartesi 11:35

‘Sadece Sen’ filminde başrol oynayan Belçim Bilgin, kendisini dört saat taşıyan İbrahim Çelikkol için “Güçlü bir partner” dedi.

Belçim “güçlü bir partner“
Ortadoğu ve ABD’ye yönelik Birleşik Arap Emirlikleri’nden yayın yapan MBC4 kanalındaki Liana Dahdouh’un İstanbul’da hazırlayıp sunduğu ‘Ekstra Turki’ programına bu hafta ‘Sadece Sen’ filminin başrol oyuncuları Belçim Bilgin ve İbrahim Çelikkol konuk oldu. Bilgin, rol arkadaşı Çelikkol’un filmdeki, “Sen benim nefesimsin” sözlerinin çok etkileyici olduğunu söyledi.

"OĞLUM NEFESİMDİR"
Yılmaz Erdoğan ile evli olan Bilgin, “Hayatımda aşkı çok önemseyen biriyim. Birçok şeye karşı tutku duyan biriyim. Sadece karşı cinsle ilgili de değil bu. ‘Sen benim nefesimsin’ sözlerini galiba bana oğlum Rodin hissettiriyor” dedi. Çelikkol, filmde Bilgin’in oynadığı ‘Hazal’ karakterindeki gibi biriyle gerçek hayatta karşılaşması halinde âşık olabileceğini söyledi.

Belçim Bilgin, rol gereği kendisini dört saat boyunca taşıyan İbrahim Çelikkol’u yorduğu için üzüldüğünü, rol arkadaşının bu sahneye ısınmak için uzun süre koştuğunu anlatırken, “Çok güçlü bir partnerim vardı. İnanamadım” diye konuştu. Çelikkol, geçmişten bu yana rol aldığı film ve dizilerin hepsinde severek oynadığını, her birinin ayrı tat ve güzelliği olduğunu ifade etti.
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x