Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hopa’dan Buca Kent Lokantası’na Dayanışma

İzmir’in Buca ilçesinde belediyeye ait serada yaşanan sabotajın ardından Hopa

İzmir’in Buca ilçesinde belediyeye ait serada yaşanan sabotajın ardından Hopa Belediyesi’nden anlamlı bir dayanışma hamlesi geldi. Hopa’da hazırlanan karalahana ve üretici kooperatiflerinden temin edilen çay, Buca Kent Lokantası’na ulaştırılmak üzere bugün yola çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Buca Belediyesi’ne ait Söğüt mevkisindeki serada kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından su deposuna tuz döküldüğü, bu nedenle 7,5 ton mahsulün zarar gördüğü açıklanmıştı. Üretimi sabote edilen bu mahsuller, kent lokantalarında yurttaşlara ücretsiz olarak sunulmak üzere yetiştiriliyordu.

Sabotajın ardından Türkiye’nin pek çok kentinden destek mesajları gelirken, Hopa Belediyesi de Buca halkıyla dayanışma göstermek üzere harekete geçti. Belediye Başkanı Utku Cihan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sayın Başkanım, sizlere ve Buca halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hopa halkı sizin yanınızda. Kötüler kaybedecek, iyiler ve dayanışma kazanacak.” ifadeleriyle desteğini iletti.

Hopa Belediyesi