Kardemir Karabükspor-Vartaş Elazığspor maçındaki olaylar
banner40

banner39

Kardemir Karabükspor-Vartaş Elazığspor maçındaki olaylar

05 Mayıs 2016 Perşembe 09:00

PTT 1. Lig'in 32. haftasında oynanan Kardemir Karabükspor-Vartaş Elazığspor maçının bitiminin ardından yaşanan olaylarda konuk ekibin Brezilyalı futbolcusu Wellington Brito da Silva'nın (Tom) tekmesiyle yaralanan stat güvenlik görevlisi Aydın Ekmekçi'ye (sağda) emniyetten teşekkür belgesi verildi. Ekmekçi'yi makamında kabul eden Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, saha içinde ve dışında görev aldığı süre içinde dikkatli ve duyarlı görev yaptığından dolayı teşekkür etti.

Kardemir Karabükspor-Vartaş Elazığspor maçındaki olaylar
 PTT 1. Lig'in 32. haftasında oynanan Kardemir Karabükspor-Vartaş Elazığspor maçının bitiminin ardından yaşanan olaylarda konuk ekibin Brezilyalı futbolcusu Wellington Brito da Silva'nın (Tom) tekmesiyle yaralanan stat güvenlik görevlisi Aydın Ekmekçi'ye emniyetten teşekkür belgesi verildi.
Ekmekçi'yi makamında kabul eden Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, saha içinde ve dışında görev aldığı süre içinde dikkatli ve duyarlı görev yaptığından dolayı teşekkür etti.

Tezsever'in elinden teşekkür belgesi alan Ekmekçi ise spor müsabakalarında yaşanacak olaylara izin vermeyeceklerini ifade etti. 

Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x