BÜYÜKŞEHİR’DEN DEV SU YATIRIMLARI
banner40

banner39

BÜYÜKŞEHİR’DEN DEV SU YATIRIMLARI

26 Ocak 2024 Cuma 11:56

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 5 YILDA İSTANBUL-KARS ARASINI 2 KEZ TURLAYACAK ŞEKİLDE İÇME SUYU YATIRIMLARINA İMZA ATTI

BÜYÜKŞEHİR’DEN DEV SU YATIRIMLARI
 BU BAŞARININ MİMARI BAŞKAN GÜLER

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlaması ile birlikte alt yapıda seferberlik ilan eden ekipler aradan geçen 5 yılda 19 ilçede İstanbul- Kars arasını 2 kez turlayacak mesafede içme suyu hattı çalışmasını hayata geçirdi.

 

Vatandaşların temel ihtiyaçları arasında yer alan içme suyu hizmetinin Ordu’da kesintisiz ve sağlıklı bir şekilde vatandaşlarla buluşturmak için çalışan Büyükşehir Belediyesi, özelikle kırsal mahaller başta olmak üzere ilçe merkezlerindeki su sorunlarına neşter vurdu.

 

Kanalizasyon, yağmur suyu hattı çalışmalarının yanı sıra 19 ilçede yetersiz durumda bulunan eski içme suyu hatlarını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç bulunan bölgelerde ise yeni içme suyu hattı çalışmalarını hayata geçirerek vatandaşların yıllardır beklediği yatırımları tamamlayarak hizmete sundu.

ORDU’NUN BİRÇOK BÖLGESİNDE SU SORUN OLMAKTAN ÇIKARILDI

 

Başkan Güler’in göreve başlaması ile 19 ilçede seferber olan Büyükşehir Belediyesi, sağlam alt yapı ile birlikte vatandaşları rahata kavuşturdu. Özellikle içme suyunda sıkıntı yaşayan vatandaşlar yapılan çalışmalar ile sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ile buluşturuldu. Aradan geçen 5 yılda 1.678 km uzunluğunda içme suyu çalışmasını hayata geçiren ekipler kronikleşmiş içme suyu problemlerini en aza indirdi.

 

BAŞKAN GÜLER’İN YATIRIM HAMLELERİ SÜRÜYOR

 

Başkan Güler’in görevde olduğu günden bu zamana kadar sağlıklı içme suyunun yatırımları yanında, ayrıca 250 km uzunluğunda kanalizasyon hattı ve yaklaşık 10 bin km uzunluğunda yağmur suyu hattı da vatandaşın hizmetine sunuldu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x