THY'den Suudi Arabistan'da Türk yemekleri festivali
banner40

banner39

THY'den Suudi Arabistan'da Türk yemekleri festivali

04 Kasım 2013 Pazartesi 07:49

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bir otelde Türkiye yemekleri festivali düzenlendi. Türk Hava Yolları (THY), bu festivale sponsor oldu. THY, son zamanlarda Riyad uçuşlarında kullanılmaya başlanılan 'uçan aşçı' konseptini bu etkinlikte...

THY'den Suudi Arabistan'da Türk yemekleri festivali
Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bir otelde Türkiye yemekleri festivali düzenlendi. Türk Hava Yolları (THY), bu festivale sponsor oldu.

THY, son zamanlarda Riyad uçuşlarında kullanılmaya başlanılan 'uçan aşçı' konseptini bu etkinlikte tanıttı. THY Riyad Müdürü Ersin Engin, Cihan Haber Ajansı (Cihan)'a yaptığı açıklamada, 'uçan aşçının' bu etkinliğe katılması için Türkiye'den özel olarak getirdiklerini söyledi. Engin, "2012'nin ilk 10 ayına göre 2013 yılında Riyad'da yüzde 30 büyüme gerçekleştiren THY, hizmet yelpazesine 'uçan aşçıyı' da eklemiş oldu. Bu konsept ile yolcularımızı memnun etmeye çalışıyoruz" dedi.

Festivalde Türkiye Riyad Büyükelçiliği çalışanları, Riyad'daki üst düzey şirket temsilcileri ve bazı ülkelerin diplomatik misyon temsilcileri katıldı.
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x