Güney Kore'de gemi kazasından kurtuldu, intihar etti
banner40

banner39

Güney Kore'de gemi kazasından kurtuldu, intihar etti

18 Nisan 2014 Cuma 14:31

İki gün önce Güney Kore'de batan gemiden kurtulan müdür yardımcısı intihar etti. Bugün cesedi bir ağaca asılı halde bulundu.

Güney Kore'de gemi kazasından kurtuldu, intihar etti
Güney Kore'de yaşanan gemi faciasının yankıları sürerken ülke gelen bir haberle yeniden sarsıldı.

Kazadan kurtulanların tedavi gördüğü Jin Adası Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre Danwon Lisesi Müdür Yardımcısı Gang M., bir ağaçta asılı şekilde ölü bulundu. Yetkililer Gang'ın vicdan azabından intihar ettiğini düşünüyor. 
SUÇLULUK DUYGUSU AĞIR BASTI

Kaza günü helikopter ile kurtarılan Gang, en yakındaki bir küçük adaya bırakılmıştı. Tekrar bir balıkçı teknesi ile olay mahalline gelen Koreli öğretmen, arama kurtarma çalışmalarını izlemiş sonra Jin Adası'na geri götürülmüştü. Kurtulanların toplanıldığı yere sevk edilirken Gang'ın sık sık "sadece ben kurtuldum!" diye suçluluk duygusu içinde bağırdığı öğrenildi. 

AĞACA ASILI HALDE BULUNDU

Emniyetten alınan bilgiye göre, Jin Adası Spor Salonu'nda diğer kurtulanlarla beraberken Gang, öğrenci velileri ve eğitim ofisi yetkileri tarafından tartaklandı. Yaşanan olaydan sonra Gang ortadan kayboldu. Gang'ı aramaya çıkan polisler, cesedini ağaça asılı halde buldu. Jin Adası Emniyet Müdürlüğü ölen Güney Koreli öğretmenin vicdan azabından intihar ettiğini düşündüklerini belirtti.
banner5

Yorum Gönder

@name x