Asya kaplanı Endonezya'dan teknoloji hamlesi
banner40

banner39

Asya kaplanı Endonezya'dan teknoloji hamlesi

01 Eylül 2013 Pazar 11:43

Endonezya'da yerli ürünlerden oluşan teknolojik icatlar ve araştımaların tanıtımı RITech (2013) fuarında yapıldı.Açılışı Devlet Başkanı Susilo Bambang Yudhoyono tarafından yapılan fuarda tamamıyla yerli ürünler yer aldı. Fuarda Endonezya'da...

Asya kaplanı Endonezya'dan teknoloji hamlesi
Endonezya'da yerli ürünlerden oluşan teknolojik icatlar ve araştımaların tanıtımı RITech (2013) fuarında yapıldı.

Açılışı Devlet Başkanı Susilo Bambang Yudhoyono tarafından yapılan fuarda tamamıyla yerli ürünler yer aldı. Fuarda Endonezya'da üretilen son teknoloji ürünü askeri araçlar da sergilendi.

Cakarta'da Taman Mini Park'ta gerçekleştirilen fuarda, otomotiv, havacılık, savunma, gemi ve tarım sanayiisinden birçok ürün yer aldı. Fuarda ki standları gezerek bilgi alan Devlet Başkanı SBY yaptığı açıklamada, ''Milletlerin ilerlemesi teknoloji ve icat ile olur.'' dedi.

Birbirinden ilginç teknolojik ürünlerin yer aldığı fuarda en çok ilgiyi elektirikli minibüs, elektirikli araba ve elektirikli motorsiklet çekti. Fuar'da keşif amaçlı insansız hava araçları ve yerli üretim silahlar da yer aldı.

Endonezya devlet başkanı Yudhoyono, askeri ve elektrikli araçları kullanarak inceledi.

Bir adalar ülkesi olan Endonezya'da fuarda sergilenen yeni model gemilerin maketleri, gemi sanayisinde yaşanan gelişmeleri de ortaya koydu.
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x