Apple’a yeni logo yaptı
banner40

banner39

Apple’a yeni logo yaptı

26 Eylül 2013 Perşembe 15:20

Steve Jobs’ın ölümünün ardından Jobs silüetine sahip Apple logosu internette fenomen oldu; birçok web sayfası bu özel logoyu web sayfalarında kullandı.

Apple’a yeni logo yaptı
Peki bu özel logoyu hazırlayan kimdi?

Henüz 19 yaşında olan bir Güney Koreli öğrenci tarafından tasarlanan logo, aslında Jobs’ın ölümünden çok önce, Jobs’ın Apple CEO’luğunu bıraktığı dönemde ortaya çıktı. Ağustos ayında ilgi görmeyen logo, Jobs’ın ölümüyle birlikte yoğun ilgi görüyor.

Apple Steve Jobs 01 logo 257x300 Applea Logo Yaptı...
Logo tasarımının ilgi çekmesi üzerine ABD ve Almanya’da faaliyet gösteren bazı gazetelerden fotoğrafın kullanımı için telif ödeme teklifi yapılırken, tasarımı ilgi gören Jonathan Mark’a iş teklifleri de gelmeye başladı.

İnsanların ilgisinden bir hayli memnun olduğunu dile getiren Mark, öğrenim hayatının devam ettiğini ve şu an için herhangi bir iş teklifini değerlendirmeyi düşünmediğini kaydetti.

Hong Kong Polytechnic Üniversitesi’nde öğrenim gören ve hazırladığı logonun ticari bir değere sahip olmasını isteyen Mark, Apple’ın bu logoyu kullanması için Apple ile temasa geçmeyi düşündüğünü de sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Vektörelçizim
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x