Amsterdam'daki KKTC'li işadamları Romanya galibiyetine sevindiler
banner40

banner39

Amsterdam'daki KKTC'li işadamları Romanya galibiyetine sevindiler

11 Eylül 2013 Çarşamba 09:54

Hollanda'da temaslarda bulunan Kıbrıs Türk İşadamları Konseyi, (TIAK) A Milli Takımın Romanya karşısındaki galibiyetine çok sevindi.KKTC'li işadamları Türk Milli Takımına ellerinde Türk ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrakları ile...

Amsterdam'daki KKTC'li işadamları Romanya galibiyetine sevindiler
Hollanda'da temaslarda bulunan Kıbrıs Türk İşadamları Konseyi, (TIAK) A Milli Takımın Romanya karşısındaki galibiyetine çok sevindi.

KKTC'li işadamları Türk Milli Takımına ellerinde Türk ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrakları ile destek verdiler.

Başkent Amsterdam'daki AGİAD Amsterdam Genç İşadamları Derneği'nde sinevizyon eşliğinde maçı izleyen işadamları milli takımın her pozisyonunda hop oturup hop kalktılar. Türk Milli Takım'ından Mevlüt'ün ikinci yarının son dakikasında attığı gol ile adeta Amsterdam AGİAD binasını inlettiler.

GÖNLÜMÜZ HER ZAMAN TÜRK MİLLİ TAKIMININ YANINDA

TİAK Başkanı İlker Züğürt, Türkiye ve KKTC'nin bu galibiyete ihtiyacı olduğunu, Romanya karşısında alınan 2-0'lık net skordan oldukça memnun olduklarını dile getirdi. Züğürt, "Türkiye'nin 2-0'lık galibiyeti biz KKTC'li işadamlarını oldukça memnun etti. Türk Milli Takımının uluslararası arenada zaman zaman elde ettiği bu başarılar Kıbrıs Türk'ünü oldukça memnun etmektedir. Her zaman gönlümüz Türk Milli Takımının yanında. İnşallah bundan sonra ki dönemlerde ki maçlar da da bu gibi net skorlar alır. Bizleri Türk ulusu olarak uluslararası spor sahalarında başarı ile temsil eder. Her Kıbrıs Türkü gibi ben de bu akşam ki Türk Milli Takımının deplasmanda Romanya karşısındaki bu güzel galibiyetini yürekten kutluyorum. Ve bütün Türk sporcuları bu bağlamda canı gönülden kutluyorum." şeklinde konuştu.

MİLLİ TAKIMIMIZA GÜVEN GELDİ

KKTC'li işadamlarını Hollanda'da ağırlayan Hollanda Genç İşadamları Federasyonu Başkan Yardımcısı Vecih Er, alınan bu anlamlı galibiyetten son derece sevinçli olduklarını söyledi. Er, "Milli maçlar bizim için çok önemli. Hollanda'da yaşadığımızdan dolayı, hem Hollanda Milli Takımı ve hem de Türk Milli Takımımızın maçlarından çok heyecan duymaktayız. Son dakikada atılan gol ise Milli Takımımıza büyük bir moral oldu. Bu sayede Türk Milli Takımı da kendine olan güvenini arttırmış oldu." dedi.
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x