Zonguldak'ta toprak kayması: 1 yaralı
banner40

banner39

Zonguldak'ta toprak kayması: 1 yaralı

28 Aralık 2013 Cumartesi 21:06

Zonguldak Belediyesinin çalışma yaptığı alandaki kömürleri almak istediği öne sürülen ve toprak altında kalan kişi, AFAD ve sağlık ekiplerince kurtarıldı

Zonguldak'ta toprak kayması: 1 yaralı
Zonguldak'ta, belediye ekiplerinin yol çalışması için kazı yaptığı alandaki kömürü çıkarmaya çalıştığı iddia edilen kişi, toprak altında kalması sonucu yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Karaelmas Mahallesi'nde, belediye ekiplerinin yol çalışması sırasında açığa çıkan kömür damarından, evine yakacak almak istediği öne sürülen Taner Koçaklı (30), toprak altında kaldı.

Koçaklı'nın, boğazına kadar toprağa gömüldüğünü gören vatandaşlar, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), belediye, 112 Acil Servis ve polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen AFAD ve sağlık ekipleri, güvenlik önlemi alarak yanına indikleri Koçaklı'ya oksijen maskesi taktı. Ekipler, kazma ve küreklerle yaklaşık 45 dakika toprağı kazarak bu kişiyi kurtardı.

İlk müdahalesinin ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Koçaklı'nın hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x