Yardım bahanesiyle tecavüze kalkıştı
banner40

banner39

Yardım bahanesiyle tecavüze kalkıştı

02 Ağustos 2013 Cuma 15:38

İzmit Kuruçeşme'de iş görüşmesine gitmek isteyen kadına adres tarif etmek bahanesi ile tecavüz etmek isteyen kişi, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yardım bahanesiyle tecavüze kalkıştı
Alınan bilgiye göre Gölcük'te ikamet eden İ.H. (45) isimli kadın, plaj yolunda bulunan bir işyeriyle görüşmek için otobüse binerek yola çıktı. Kadın gideceği yeri tam olarak bilmediği için otobüs şoförüne adresi sordu. Bu sırada konuşmaları duyan otobüsteki Salih C. (23) isimli şahıs, bayanın gideceği yeri bildiğini ve kendisini götürebileceğini söyledi. Şahsın teklifini kabul eden İ.H., Kuruçeşme mevkiinde Salih C. ile birlikte otobüsten indi. TEM Otoyolu mevkiinde bulunan yeşillik alana gelen Salih C., iddiaya göre, İ.H.'nin bir anda üstüne atlayarak kadına tecavüz etmeye çalıştı.

TECAVÜZ EDEMEYİNCE GASP ETTİ

Kadının direnişiyle karşılaşan şahıs tecavüz edemeyeceğini anlayınca kadının çantasında bulunan cep telefonu ve 50 lirasını alarak kayıplara karıştı. Kadının yardım çığlıklarını duyan vatandaşlar hemen yardıma koştu ve durum hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kadının verdiği eşkali ve otobüs kameralarını incelemeye aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen soruşturmada tecavüz etmeye çalışan şahsın daha önce 11 yaşındaki bir çocuğu taciz etmek için erik bahçesine götürdüğü iddiasıyla yargılanan şahısla aynı kişi olduğu tespit edildi. Aranmaya başlanan Salih C. Kuruçeşme'de gözaltına alınırken, verdiği ifadesinde tecavüz ve gasp suçlamalarını kabul etmediği öğrenildi. İşlemleri tamamlanan Salih C. adliyeye sevk edildi.
banner5

Yorum Gönder

@name x