Üniversite öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
banner40

banner39

Üniversite öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı

24 Aralık 2013 Salı 13:18

Atakum ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken otobüsün altında kalarak hayatını kaybeden üniversite öğrencisi için öğrenim gördüğü OMÜ Ziraat Fakültesi önünde tören yapıldı

Üniversite öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
Dün Mimar Sinan Mahallesi'nde, çalışma nedeniyle tek şeritten ulaşımın sağlandığı yolda karşıya geçmek istediği sırada Sinop yönünden gelen T.Y'nin (28) kullandığı 55 NF 555 plakalı otobüsün çarpması sonucu aracın altında kalarak hayatını kaybeden OMÜ Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü 4. sınıf öğrencisi Muhsine Nurdan Onur (25) için yakınları, arkadaşları ve öğretim üyeleri Ziraat Fakültesi önünde toplandı.
Onur'un karanfillerle süslenen tabutuna sarılan arkadaşları ve Hatay'dan gelen yakınları ağladı. Muhsine Nurdan'ın tek çocuğu olduğu öğrenilen emekli öğretmen anne Nazmiye Onur, "Binlerce öğrenci mezun ettim, kızımı mezun edemedim" diyerek gözyaşı döktü. Acılı anneyi genç kızın arkadaşları teskin etmeye çalıştı.

Genç kızın ev arkadaşı Ayşegül Göçer ise çalışma nedeniyle tek şeritten verilen yolda herhangi bir önlem alınmadığını öne sürerek bu duruma tepki gösterdi. 

Törende konuşma yapmakta güçlük çeken Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Kurt ve Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Anabilim Dalı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Okumuş, Onur'un başarılı bir öğrenci olduğunu ifade etti.

Törenin ardından genç kızın cenazesi memleketi Hatay'a gönderildi.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x