Saldırgan: Kafam dağılınca teslim olacağım
banner40

banner39

Saldırgan: Kafam dağılınca teslim olacağım

09 Mayıs 2013 Perşembe 16:35

Kadıköy'de, oto kuaförü işleten bir kişi, yanında çalışan Özbek uyruklu genci kalbinden bıçakladıktan sonra kaçtı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan işçi ameliyata alındı.

Saldırgan: Kafam dağılınca teslim olacağım
Zanlının, kendisini telefonla arayan polise, "Kafam dağılınca teslim olacağım." dediği öğrenildi.

Olay, saat 14.00 sularında Sahrayı Cedit Mahallesi İmam Ramiz Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre; 3 yıldır oto yıkamada çalışan Muhammed K. (20) ile iş yeri sahibi Nuh Ekşioğlu arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Kavganın büyümesi üzerine Muhammed K.'yı kalbinden bıçaklayan Ekşioğlu olay yerinden kaçtı. Aldığı bıçak darbesiyle yere yığılan gencin yardımına koşan vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine de haber verdi. Kısa süre sonra gelen polis, acılar içinde kıvranan genci yere yatırarak yaralı kalbine tampon uyguladı. Bu sırada bir kadın da gencin kan kaybından öleceğini belirterek hastaneye götürülmesini istedi. Daha sonra başındaki eşarbı çıkartarak polislere veren kadın, kanın durdurulmasına çalıştı.Yaklaşık 10 dakika içinde gelen sağlık ekipleri yaralı şahsı ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekipleri de kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Bu arada, olayda kullanılan bıçağı bulmak için çevrede arama yapan polis, suç aletine ulaşamadı. Telefonla aranan zanlı Nuh Ekşioğlu'nun, "Kafam dağıldıktan sonra gelip teslim olacağım." dediği öğrenildi.

Öte yandan, 3 yıl önce de aynı iş yerinde yabancı uyruklu bir kişinin öldürüldüğü, olaydan sonra iş yerinin el değiştirdiği öğrenildi.

Özbek işçisini bıçaklayan patron: Kafan dağılınca teslim olacağım
banner5

Yorum Gönder

@name x