Saatler sonra cesetleri çıkarıldı
banner40

banner39

Saatler sonra cesetleri çıkarıldı

27 Temmuz 2013 Cumartesi 11:32

Bağcılar'da mobilya ve yatak imalatı yapılan bir atölyede dün öğlen saatlerinde çıkan yangında iki işçinin cesedine ulaşıldı.

Saatler sonra cesetleri çıkarıldı
Bağcılar'da mobilya ve yatak imalatı yapılan bir atölyede dün öğlen saatlerinde çıkan yangında iki işçinin cesedine ulaşıldı. İtfaiye ekiplerinin 6 saatlik çalışması sonucu çıkarılan işçilerin cesedi adli tıp kurumuna gönderildi.
Bağcılar'daki bir atölyede saat 13.30 sıralarında çıkan yangın sonrası itfaiye ekipleri, yoğun dumanı tahliye ettikten sonra atölye içerisinde enkaz çalışması yaptı. Yaklaşık 6 saat sonra itfaiye ekipleri önce bir işçinin cesedine ulaştı. İşçinin cansız bedeni enkazdan çıkarıldıktan kısa süre sonra bir başka işçinin daha cesedine ulaşıldı.

İlk belirlemelere göre isimleri Yakup Irmak (25) ve Hakan Şaşmaz (45) olan işçilerin, dumandan zehirlenerek hayatlarını kaybettiği öğrenildi. Irmak ve Şaşmaz'ın cansız bedenleri itfaiye ekipleri tarafından ceset torbasına konularak, ambulansa taşındı. Atölye önünde bekleyen aileler ve işçiler cesedi kendilerine göstermedikleri gerekçesiyle polis ve itfaiye ekiplerine tepki gösterdi. Cenazeler ambulansla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olay yerindeki incelemeler sona erdi.
banner5

Yorum Gönder

@name x