Parkta çıkan kavgada üniversiteli genç öldürüldü
banner40

banner39

Parkta çıkan kavgada üniversiteli genç öldürüldü

10 Temmuz 2013 Çarşamba 13:35

Bursa'da, dün akşam bir parkta çıkan kavgada, Çukurova Üniversitesi Tarih Bölümü öğrencisi 23 yaşındaki Muhsin Kalkan, bıçaklanarak öldürüldü. Aynı olayda iki kişi ağır yaralandı.

Parkta çıkan kavgada üniversiteli genç öldürüldü
Olay, dün saat 23.00 sıralarında merkez Yıldırım İlçesi Bağlaraltı Mahallesi'nde bulunan Bağpark'ta meydana geldi. Parkta arkadaşlarıyla birlikte oturan 23 yaşındaki Sabri Özlü, yeğeni ile bilinmeyen bir nedenle kavga eden genci tokatladı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, parktan ayrılan ve henüz kimliği belirlenemeyen genç, 20 dakika sonra bir minibüs dolusu yakını ile Bağpark'a gelerek kendisini döven Sabri Özlü ile yanındakilere saldırdı. Bıçakların da kullanıldığı kavgada, Muhsin Kalkan, Sabri Özlü ve akrabası 24 yaşındaki Adem Özlü aldıkları bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan üniversite 3'üncü sınıf öğrencisi Muhsin Kalkan doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Kalp bölgesinde 4, sol omuz ve dirseğinde ise iki bıçak yarası saptanan talihsiz gencin cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Cinayetle ilgili soruşturmaya başlandı. Yaralılardan Sabri Özlü ve Adem Özlü'nün hayati tehlikesi devam ederken, polis kaçan şüphelilerin kimliklerini araştırıyor.
banner5

Yorum Gönder

@name x