Öğretmenin sır intiharı
banner40

banner39

Öğretmenin sır intiharı

11 Şubat 2014 Salı 10:41

Samsun'da 3 aydır depresyon ilacı kullandığı öğrenilen Mesut Açıkgöz, başına tabancayla ateş ederek yaşamına son verdi.

Öğretmenin sır intiharı
Samsun'da bir öğretmen tabancayla kafasına ateş ederek intihar etti. Olay, İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesi Göztepe Sokak'ta meydana geldi.
CESEDİNİ EŞİ BULDU

Edinilen bilgiye göre, Tekkeköy ilçesindeki Ali-Emine Kahvecioğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde mobilya ve iç mekan tasarımı alanı öğretmeni Mesut Açıkgöz, dersi olmadığı için bugün okula gitmedi. Sabah kendisi gibi öğretmen olan ve Dikbıyık Lisesi'nde matematik öğretmenliği yapan eşi Tülay Açıkgöz ile 2 çocuğu okullarına yolcu eden Mesut Açıkgöz, evinde henüz bilinemeyen bir nedenden dolayı tabanca ile kafasına ateş ederek intihar etti. Mesut Açıkgöz'ün cesedini eve gelen eşi buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaptıkları kontrollerin ardından Mesut Açıkgöz'ün hayatını kaybettiğini tespit etti.

DEPRESYON İLACI KULLANIYORDU

Yaklaşık 3 aydır depresyon ilacı kullandığı öğrenilen Mesut Açıkgöz'ün cesedi otopsi yapılmak üzere Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Mesut Açıkgöz'ün ölüm haberini alan meslektaşları ise evinin önünde geldiler.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
banner5

Yorum Gönder

@name x