Ehliyetsiz sürücü kovalamaca sonunda yakalandı
banner40

banner39

Ehliyetsiz sürücü kovalamaca sonunda yakalandı

08 Ocak 2014 Çarşamba 09:58

Zonguldak’ta, polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan otomobilin sürücüsü ile yanında bulunan bir kişi, yaklaşık 1 saat süren kovalamacanın gözaltına alındı

Ehliyetsiz sürücü kovalamaca sonunda yakalandı
Zonguldak’ta, polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan otomobilin sürücüsü ile yanında bulunan bir kişi, yaklaşık 1 saat süren kovalamacanın ardından yakalandı.

Asma Mahallesi'nde uygulama yapan polis ekipleri, "dur" ihtarına uymayarak kaçan 74 BV 938 plakalı otomobili durdurmak istedi.

"Dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan sürücü ile polis arasında kovalamaca başladı. Otomobilde bulunan 4 kişi polis ekiplerinin takibinden kurtulamayınca aracı Bülent Ecevit Caddesi'nde terk edip yaya olarak uzaklaşmaya çalıştı.

Yaşanan kovalamaca sonunda aracın sürücüsü H.K ile yanında bulunan O.U, ekiplerce gözaltına alındı. Otomobilde bulunan ve kimliği belirlenemeyen diğer 2 kişiyi ise arama çalışması başlatıldı.

Bu arada otomobilde bulunanların Bartın'dan, Zonguldak'a gezmek için geldikleri sürücü H.K'nin ehliyetinin olmadığı için kaçtığı iddia edildi.

Ekipler, aracın kaçtığı mevkilerde uyuşturucu olma ihtimaline karşı arama yaptı.

H.K ve O.U, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
banner5

Yorum Gönder

@name x