Ankara'da otobüs kazası: 1 ölü, 34 yaralı
banner40

banner39

Ankara'da otobüs kazası: 1 ölü, 34 yaralı

16 Ağustos 2013 Cuma 09:47

Ankara yakınlarında bir TIR'a arkadan çarpan otobüsteki 1 kişi öldü, 34 kişi yaralandı. Kaza, sabaha karşı Ankara - Konya karayolunun 60. kilometresinde meydana geldi.

Ankara'da otobüs kazası: 1 ölü, 34 yaralı
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinden İstanbul'a giden Cumhur Rutbil yönetimindeki 34 UYY 49 plakalı yolcu otobüsü, tuğla yüklü 50 UR 262 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle ön tarafta oturan muavin Cemil Akbulut (39) hayatını kaybetti, 34 yolcu da yaralandı.

Kaza yeri bir anda can pazarına döndü. Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından Ankara'daki hastanelere getirildi. Yolcular kaza sırasında kendilerinin uyuduklarını, büyük bir gürültü ile yerlerinden kalktıklarını, kazanın nasıl olduğu tam olarak göremediklerini anlattı.

Otobüs, TIR'a çarptıktan yaklaşık yüz metre sonra durabildi. Kazanın hemen ardından otobüs sürücüsü Rutbil olay yerinden kaçarak Gölbaşı Jandarma Karakolu'na teslim oldu. Çarpmanın etkisiyle TIR üzerinde bulunan tuğlalar yola döküldü. Karayoları'na ait ekipler yolu temizlerken polis de olayla ilgili soruşturma başlattı.
banner5

Yorum Gönder

@name x