Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zonguldak’ta Üniversite ve Orman Teşkilatından İş Birliği Adımı

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi arasında

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi arasında doğa, ormancılık ve gençlere yönelik ortak çalışmaların geliştirilmesi amacıyla görüş alışverişinde bulunuldu.

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Halil Oflu, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ulusoy’u makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen görüşmede, iki kurum arasında hayata geçirilmesi planlanan ortak çalışmalar ele alındı. Özellikle öğrencilerin ormancılık faaliyetlerini yakından tanımaları, doğa ve çevre bilincinin geliştirilmesi ve gençlerin saha çalışmalarına daha aktif katılım sağlamalarına yönelik projeler değerlendirildi.

Görüşmede, başta Ormancılık Kulübü olmak üzere öğrencilerin doğayla daha güçlü bağ kurmasını sağlayacak ve uygulamalı öğrenmeyi destekleyecek çalışmalar üzerinde duruldu.

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Halil Oflu, üniversitenin akademik birikimi ile orman teşkilatının saha deneyiminin bir araya gelmesinin kent açısından önemli kazanımlar sağlayacağını belirtti.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ulusoy da Zonguldak’ın doğal zenginlikleri ile üniversitenin bilimsel potansiyelini buluşturacak iş birliklerini önemsediklerini ifade ederek, öğrenci odaklı projelere katkı sunmaya hazır olduklarını belirtti.

Ziyarette ayrıca Rektör Ulusoy’a yeni görevinde başarı dilekleri iletilirken, iki kurum arasındaki iş birliğinin önümüzdeki dönemde farklı projelerle geliştirilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü