AK Parti Giresun Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı
banner40

banner39

AK Parti Giresun Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı

26 Mayıs 2018 Cumartesi 19:20

AK Parti 27. Dönem Giresun Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı yapıldı.

AK Parti Giresun Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı
 AK Parti 27. Dönem Giresun Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı yapıldı.
19 Eylül Spor Salonu'nda düzenlenen toplantı, AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, AK Parti Giresun milletvekilleri ve milletvekili adayları Cemal Öztürk, Sabri ile milletvekili adayı Kadir Aydın ve Serdar Demirkan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Başkan Şenlikoğlu, burada yaptığı konuşmada, 2002'de "Haydi Anadolu" diyerek çıkmış oldukları uzun bir yolda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde duraksamadan yürümeye devam ettiklerini söyledi.

Her bir seçimin bir öncekinden daha önemli olduğunu ancak 24 Haziran seçimlerinin özel olduğunu vurgulayan Şenlikoğlu, "Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin 1'inci Başkanı olacağı bir seçimdir. Giresun'da bu zamana kadar en yüksek oyu alacağı bir seçimdir. Buradan en yüksek desteği vermek zorundayız." diye konuştu.

AK Parti Giresun Milletvekili ve milletvekili adayı Cemal Öztürk ise, Türkiye'nin, kaderini 2002 yılında AK kadrolara emanet ettiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"16 yılı bitiriyoruz, milletimize ne söz verdiysek yerine getirdik. Güven ve istikrarı sağladık, Tükiye'nin ne kadar güçlü olduğunu dosta ve düşmana gösterdik. İstikrarlı yönetimle neler başarılacağını göstermiş olduk. Tüm bunları Cumhurbaşkanımızın liderliğinde göstermiş olduk. 24 Haziran günü bize vereceğiniz güçle yeni hedeflere koşmak için huzurlarınızdayız. Giresun ve Türkiye'nin emrindeyiz."

AK Parti Giresun Milletvekili ve milletvekili adayı Sabri Öztürk ise, 1 Kasım'da milletten aldıkları görevle 4 yıl hizmet etmeye çalıştıklarını belirterek, "Hiçbir parti gözetmeden herkese kapımızı açık tuttuk. Bu süre içerisinde 15 Temmuz'da işgal girişimiyle karşı karşıya kaldık. Mecliste bombalar altında sizleri temsil etmeye çalıştık. Ülke olarak ne kadar terör örgütleri varsa saldırılarıyla karşı karşıya kaldık. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Operasyonuyla terör koridorunu paramparça ettik." ifadelerini kullandı.

Milletvekili adaylığının bir nöbet, bir görev işi olduğunu dile getiren Öztürk, "Türkiye'nin kazanımlarını daha da artırmak için 24 Haziran çok önemlidir. Güçlü hükumet, güçlü meclis, güçlü Türkiye ve güçlü Giresun diyoruz." dedi.

AK Parti Giresun milletvekili adayı Kadir Aydın da, çizgilerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çizgisi olduğunu vurgulayarak, "Aynı hızla, aynı şevkle koşmaya devam edeceğiz. Ankara'ya yük olmak için değil yük almak için gideceğiz. Yolunuz yolumuzdur her şey Giresun için." şeklinde konuştu.

AK Parti Giresun milletvekili adayı Serdar Demirkan, girmiş olduğu tüm yarışlarda başarısını artıran AK Parti'nin bu seçimde de gücünü daha artırarak muvaffak olacağını söyledi.

Demirkan, "Siz AK Partililere güvenimiz sonsuz. Bu seçimde inşallah Allah izin verirse Recep Tayyip Erdoğan'ı Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk Başkanı yapacağız, Giresun'da da 4'te 4 yapacağız." dedi.


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x