Müslüm Gürses'in ölümü hakkında çarpıcı iddialar
banner40

banner39

Müslüm Gürses'in ölümü hakkında çarpıcı iddialar

08 Eylül 2014 Pazartesi 10:16

Muhterem Nur, 3 Mart 2013'te tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren eşi Müslüm Gürses'in ölümü hakkında çarpıcı iddialar ortaya attı.

Müslüm Gürses'in ölümü hakkında çarpıcı iddialar
Muhterem Nur, Müslüm Gürses 'in bağlı olduğu yaşam destek ünitesinin fişinin kendisine haber verilmeden çekildiğini ve eşinin ölümünün 4 gün boyunca kendisinden gizlendiğini öne sürdü.

"Biz hastaneye gülerek gitmiştik. Ameliyat olması gerektiğini söylediklerinde o ameliyat olmak istemedi, ‘Beni eve götür' dedi. Nasıl olduysa, kafamın karışık olduğu bir anda bir kağıt imzalattılar. Daha sonra Müslüm'ü apar topar ameliyata aldılar. Kâbusum böyle başladı" diyen Muhterem Nur, şöyle konuştu: 
Hürriyet 'in haberine göre; Muhterem Nur, Müslüm Gürses'in bağlı olduğu yaşam destek ünitesinin fişinin kendisine haber verilmeden çekildiğini ve eşinin ölümünün 4 gün boyunca kendisinden gizlendiğini öne sürdü. "Biz hastaneye gülerek gitmiştik. Ameliyat olması gerektiğini söylediklerinde o ameliyat olmak istemedi, ‘Beni eve götür' dedi. Nasıl olduysa, kafamın karışık olduğu bir anda bir kağıt imzalattılar. Daha sonra Müslüm'ü apar topar ameliyata aldılar. Kâbusum böyle başladı" diyen Muhterem Nur, şöyle konuştu: 

Muhterem Nur, şikayetçi olup olmayacağı sorusuna şöyle yanıt verdi: "Zaten hastanede her tarafını delik deşik ettiler, bir de otopsi için mezarında rahatsız edilmesini istemiyorum. Benim önceliğim, kocamın mezarında rahat uyuması."


kaynak: radikal.com.tr
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x