Halil Sezai Çilek Filminin Galasını Terk Etti
banner40

banner39

Halil Sezai Çilek Filminin Galasını Terk Etti

19 Eylül 2014 Cuma 10:00

Yapımcılığını Halil Sezai'nin üstlendiği Çilek filminin galası dün akşam Demirören AVM de yapıldı. Galaya katılan başrol oyuncuları ve Halil sezai fotoğraf çektirirken gazetecilerin soruları Halil Sezai'yi sinirlendirdi.

Halil Sezai Çilek Filminin Galasını Terk Etti
İstanbul Demirören AVM de düzenlenen gala gecesinde Çilek Filminin yapımcısı Halil Sezai , Gazetecilerden  gelen soruya sinirlenerek Filmi izlemeden AVM'yi terk etti. Başrol oyuncusu Azra Akın hakkıda yapılan açıklamaları hatırlatan gazeteciler " Akın'ın oynadığı filmler çok fazla iş yapmıyor" sorusuna kızarak salonu terk etti.
FiLMiNi iZLEMEDEN  GALADAN ÇIKTI

‘Çilek’ filminin yapımcısı Halil Sezai, gazetecilerin sorularından bunalıp kaçtı

Halil Sezai’nin yapımcılığını üstlendiği ‘Çilek’ filminin galası önceki akşam Demirören AVM’de   gerçekleşti.  
Geceye; başrol oyuncuları Azra Akın, Ahmet Olgun Sünear ve Kadir Özdal katıldı.  
Sezai, gazetecilerin “Azra Akın’ı siz mi seçtiniz? sorusuna “Azra Hanım’ı kainat seçmiş, böyle birşey mümkün mü?” cevabını verdi. Şarkıcı, Erkan Özarman’ın “Azra’nın yer aldığı projeler iş yapmıyor” yorumu duyunca ise küplere bindi; “Beni çok gerdiniz” diyerek filmini izlemeden gitti.

Filmin Konusu:
Kasabanın en güzel kızı Çilek ve ona çocukluktan beri platonik aşk besleyen Kaan.Çilek’in en büyük hayali İstanbul’da gidip ünlü bir şarkıcı olmak. Kaan'ınsa yıllardır hayalet gibi izlediği Çilek’e aşkını ilan etmek. İkisinin yolu bir gece Çilek’in şarkı söylediği sevgilisi Hayri’ye ait olan barda kesişir. Kaan Çilek’e hayallerini gerçekleştirmeyi vaad eder, Çilek’se bu teklife karşılık aşkını. Bu baştan çıkarıcı anlaşmaya ikisi de kayıtsız kalamaz. Hayri’nin kasabada olmadığı bir zamanı fırsat bilerek, arkalarına bile bakmadan hayallerinin peşinde İstanbul’a doğru yola koyulurlar ama Hayri ve adamlarıyla birlikte emniyet güçlerini de peşlerine taktıkları sıradışı bir maceraya sürüklenirler.

 
banner5

Yorum Gönder

@name x