BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN, DEVASA PARKTA İNCELEME YAPTI
banner40

banner39

BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN, DEVASA PARKTA İNCELEME YAPTI

29 Mart 2024 Cuma 10:16

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kılıçarslan Mahallesi’ne kazandırılan 1,5 kilometre uzunluğundaki devasa parkta incelemelerde bulundu. Özcan parklar ilgili, “Ailelerin çocuklarını güvenle gönderebileceği bir yer olmuş. Güvenlikle ilgili hiçbir sıkıntı yok. Bu bölge güzel oldu. Parkta buraya çok yakıştı” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN, DEVASA PARKTA İNCELEME YAPTI
Başkan Özcan, Kılıçarslan Mahallesi’nde Anadolu Otoyolu’nun batı kısmında yapımını başlanılan 1,5 kilometre uzunluğundaki parkın hizmete açılan 1 kilometrelik kısmında incelemelerde bulundu.

Özcan, burada yetkililerden bilgi aldı ve çalışanlarla sohbet etti.

Parkla ilgili bilgi veren Park ve Bahçeler Müdürü Neşe Esen, “Kılıçarslan Mahallemizdeki bu parkımız 1,5 kilometre uzunluğunda bir alana sahip. Yaklaşık 1 kilometrelik kısmın asfaltlama ve peyzaj çalışmasını bitirmiş durumdayız. Üç farklı oyun grubu yerleştirildi. Yine bağımsız fitness aletlerimiz de mevcut. Oturma gruplarımızın montajı da tamamlandı. Şu an 1 kilometrelik kısmı halkımızın hizmetine açtık. Nisan ayında da diğer kısımları tamamlayacağız.  Bu büyüklükte, bu uzunlukta başka bir park yok. Bu parkı yaparken belediyemizin tüm birimleri ile birlikte koordineli bir çalışma gerçekleştirdik. Tamamen belediyemizin imkanları ve iş gücüyle yapıldı.” ifadelerini kullandı.

Ailelerin çocuklarını güvenle gönderebilecekleri bir park olduğuna değinen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise, “Güzel bir yürüyüş, bisiklet ve yaşam alanı olmuş. Ellerinize sağlık ablalarım. Ne kadar emek verdiğinizi biliyorum. Her gün birlikteydik. Ailelerin çocuklarını güvenle gönderebileceği bir yer olmuş. Güvenlikle ilgili hiçbir sıkıntı yok. Bu bölge güzel oldu. Parkta buraya çok yakıştı. Tüm arkadaşların emeğine sağlık. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Bolu Belediyesi
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x