Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DSİ’den Göksu Travertenleri’nde Taşkın Kontrol İncelemesi

Devlet Su İşleri (DSİ) 22. Bölge Müdürlüğü, Giresun’un Dereli ilçesinde

Devlet Su İşleri (DSİ) 22. Bölge Müdürlüğü, Giresun’un Dereli ilçesinde bulunan ve yerli ile yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Göksu Travertenleri’nde hayata geçirilen taşkın kontrol tesisinde incelemelerde bulundu.

Bölge Müdürlüğü tarafından inşa edilen taşkın kontrol tesisi sayesinde, “Giresun’un Pamukkale’si” olarak nitelendirilen Göksu Travertenleri’nin taşkın riskine karşı daha güvenli hale getirildiği belirtildi.

İnceleme programına DSİ 22. Bölge Müdürü Fatih Kişi, DSİ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığından Başmüfettiş Hasan Çakaryılmaz ile Giresun Şube Müdürü Okan Yonkuç katıldı. Heyet, bölgede tamamlanan ve devam eden imalatları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında teknik değerlendirmelerde bulundu.

DSİ yetkilileri, taşkın kontrol projelerinin hem vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması hem de bölgenin doğal ve turistik değerlerinin korunması açısından önem taşıdığına dikkat çekti.

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü Trabzon