BİŞKEK CADDESİ’NİN DEVAMI 40 METREYE GENİŞLİYOR
banner40

banner39

BİŞKEK CADDESİ’NİN DEVAMI 40 METREYE GENİŞLİYOR

10 Nisan 2022 Pazar 09:20

Belediyemiz baharın gelmesiyle birlikte alt ve üst yapı çalışmalarına hızlı başladı. Bişkek Caddesi’nin devamını ve Kuruçay Yolu’nun genişliğini 40 metreye genişletiyor.

BİŞKEK CADDESİ’NİN DEVAMI 40 METREYE GENİŞLİYOR
Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Bişkek Caddesi’nin devamında ve Kuruçay Yolu’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkan Yardımcımız Alper Zahir ve Fen İşleri Müdürümüz Seyit Ünaldı’nın da hazır bulunduğu ziyarette çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Aşgın, “Baharın gelmesiyle altyapı programımızda yer alan çalışmalarımızı hemen başlattık. Planladığımız tüm işlerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Mesai arkadaşlarımız Bişkek Caddesi’nin devamında ve Kuruçay Yolu’nda hummalı bir şekilde yol yenileme, genişletme ve altyapı çalışmalarını sürdürüyor.” dedi.

6 metrelik yollar 40 metreye çıkıyor

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, şehrin genelinde yeni yol açma, yol yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Bahar ayının gelmesiyle ekiplerin çalışmalarına hızlı bir şeklide başladığını dile getiren Başkan Aşgın, “Buharevler 27. Sokak ve Silmkent 2. Cadde arasında kalan Bişkek Caddemizin devamında bulunan Bin 375 metre uzunluğunda 6 metre genişliğe sahip yolu orta genişliği 20 metre olacak şekilde toplamda 40 metreye genişletiyoruz. Daha önce burada 300 metre uzunluğunda kanalizasyon çalışmamızı tamamlamıştık şimdi de yolumuzu sıcak asfalt ile buluşturmuş olacağız” diye konuştu.

Aşgın, Kuruçay Yolunda da ekiplerin çalıştığını belirterek, 2 Bin metre uzunluğunda ve 40 metre genişliğindeki bu yolu soğuk asfalt ile buluşturacaklarını belirterek “Açtığımız yeni yollarımız bölge sakinlerimize ve Çorum’umuza hayırlı olsun” dedi.

Çorum Belediyesi
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x