Samsun Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları
banner40

banner39

Samsun Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları

04 Ocak 2021 Pazartesi 09:44

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun'u en iyi şekilde yönetmeye, hak ettiği yere getirmeye çalıştıklarını belirtti.

Samsun Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Demir, Tekkeköy ve Ladik'te yapılan yatırımları yerinde inceledi.

Gece gündüz demeden hizmet için koşturduklarını vurgulayan Demir, yeni yılın projelerin hayata geçtiği bir yıl olacağını vurguladı.

Tekkeköy ilçesi Gökçedere Mahallesi'nde yapımı süren 6 bin 600 metrelik yol çalışmasını yerinde inceleyen Demir, Samsun'da ulaşımın, sorunla değil konforla anılması için gayretle çalıştıklarını aktardı.

Daha sonra Bilim Merkezi ve Planetaryum inşaatı alanında incelemelerde bulunan Başkan Demir, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve TÜBİTAK'ın da katkı verdiği projenin bu yıl içinde tamamlanacağını bildirdi.

Ladik ilçesindeki çalışmaları da inceleyen Demir, seçim döneminde köylerdeki yol, su ve altyapı sorununu çözeceği yönündeki sözünü hatırlatarak, şöyle devam etti:

"946 kırsal mahallemiz var. 5 yılda bunu bitirme planını yaptık. Ama Elhamdülillah yaptığımız çalışmalar sonucu 5 yılda değil 4 yılda bitiriyoruz. Sadece yol çalışması değil 946 mahallede içme suyu problemini de çözüyoruz. Gece gündüz demeden koşturuyoruz. İşimiz gücümüz hizmet. Benim yorgunluğum çalışarak çıkıyor. Bütün imkanlarımızı Samsun'a seferber ettik. 17 ilçemizin tamamında hizmet seferberliğimiz sürüyor. Ayrı gayrı da yok. İlçe belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz ile bir ve beraberiz. Uyum içerisinde gerçekleştirilen çalışmalarda bereket var. Samsun'umuzu en iyi şekilde yönetmeye, hak ettiği yere getirmeye çalışıyoruz." 

Samsun'un 2 milyar liralık yatırım aldığının altını çizen Demir, şunları kaydetti:

"Samsun önemli bir şehir. Bölgenin merkezi. Bir taraftan ilçelerdeki yatırımlarımız sürerken diğer taraftan da Samsun'da başlattığımız kentsel dönüşüm çalışmaları ve Gülsan Sanayi Sitesi'ni taşıma sürecimiz devam ediyor. Samsun'da dolu dizgin koşturuyoruz. Şehrimizde Çevre Şehircilik Bakanlığımız tarafından 2 milyarlık proje başlatıldı. Kasamızdan bir kuruş para çıkmadı. Birileri biz yatırım yaptıkça çıldırıyor."


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x