305 YILLIK KÖKLÜ GEÇMİŞ
banner40

banner39

305 YILLIK KÖKLÜ GEÇMİŞ

07 Ekim 2019 Pazartesi 11:06

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Türk İtfaiye Teşkilatının Kuruluşunun 305. Yıl Dönümü ve İtfaiyeciler Haftası kapsamında Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde ekipman sergisi açtı.

305 YILLIK KÖKLÜ GEÇMİŞ

“YANGINA KARŞI BİLİNÇ KAZANMAK, EN AZ YANGIN SÖNDÜRME FAALİYETLERİ KADAR ÖNEMLİ”İtfaiye araçlarının ve diğer ekipmanların tanıtıldığı stantlara yoğun ilgi gösteren vatandaşlar,  itfaiye personellerinden bilgi aldı. Stant alanında oluşturulan eğitim çadırında ise çocuklara yönelik afet eğitimleri verilirken, çeşitli hediyeler de takdim edildi.

İtfaiye Daire Başkanlığından yapılan açıklamaya göre “305 yıllık köklü geçmişe sahip İtfaiye Teşkilatının mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan mensuplarının fedakârca çalışmaları takdire şayandır. İtfaiye Teşkilatımızın ekipman ve donanımının yanı sıra eğitim hizmetleri olarak da her geçen gün daha iyi hale geldiğini görüyoruz. Yangına karşı bilinç kazanmak, en az yangın söndürme faaliyetleri kadar önemli. Bu yüzden vatandaşlarımızı bilinçlendirirsek herhangi bir sıkıntı yaşamayız” ifadelerine yer verildi.

6 gün boyunca açık kalan sergi alanını ziyaret eden vatandaşlar,  belediye ve itfaiyeye teşekkür ederken itfaiyeye karşı eksik bilinen ya da bilinmeyen birçok görevin anlatılması açısından oluşturulan standın faydalı olduğunu belirtti.

ORDU BELEDİYESİ

Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x