Yetimlerimiz İstanbul Akvaryum'da buluştu
banner40

banner39

Yetimlerimiz İstanbul Akvaryum'da buluştu

27 Mayıs 2013 Pazartesi 11:32

Dünyanın bir çok bölgesinde rutin olarak desteklediği 30339 yetim için pek çok faaliyet yapan İHH İnsani Yardım Vakfı, Türkiye'de de yetimler için çalışmalarına devam ediyor.

Yetimlerimiz İstanbul Akvaryum'da buluştu
İHH'nın bakımlarını üstlendiği yetimler, aileleri ve İHH gönüllüleri İstanbul Akvaryum'da buluştu.

Yetimlere güzel bir gün yaşatmak için düzenlenen etkinlikte, Florya'da bulunan İstanbul Akvaryum gezildi. Etkinlik boyunca daha önce görmedikleri deniz canlılarını görme fırsatı bulan çocuklar eğlenceli bir gün geçirdi.

Etkinlikte konuşan İHH İnsani Yardım Vakfı Yurt içi Yetim Birimi Sorumlusu Hatice Cevher, "Bu tür etkinlikleri çok fazla yapamıyoruz. Yaptığımızda annelerimiz ve gönüllülerimiz çok istekli oluyor. Çocukların çoğu hayatlarında ilk defa böyle bir yer görüyor.

Bu tür geziler onlar için çok moral verici oluyor. Bugün burada sadece Avrupa yakasında yaşayan yetimlerimizle birlikteyiz. Haziran ayında yapacağımız pikniğe İstanbul'un her yerinden yetimlerimiz katılacak" dedi.

Yetim çocuklara düzenli yardımlar ulaştırdıklarını söyleyen Cevher, "Bu çocuklar hem maddi manevi bir çok zorluklar çekiyor. Biz onlara düzenli olarak maddi yardımda bulunuyoruz. 64 ailemiz de psikolojik destek alıyor. Onların her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz" diye konuştu.

Yetimler için oldukça eğlenceli geçen etkinlik tüm katılımcılara yemek ikramının ardından sona erdi.
banner5

Yorum Gönder

@name x