Tokat 2. Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası
banner40

banner39

Tokat 2. Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası

02 Mayıs 2016 Pazartesi 09:00

Tokat 2. Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası ödül töreni ile sona erdi. AK Parti Grup Başkanvekili ve Tokat Milletvekili Coşkun Çakır (solda), Cumhuriyet Meydanı'nda, Tokat Valiliği, Belediye, Kent Konseyi ve Türkiye Aşçılar Pastacılar Konfederasyonu işbirliğinde gerçekleştirilen ve 3 gün süren Tokat 2. Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası, ödül törenine katıldı.

Tokat 2. Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası
 Tokat 2. Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası ödül töreni ile sona erdi.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Tokat Milletvekili Coşkun Çakır, Cumhuriyet Meydanı'nda, Tokat Valiliği, Belediye, Kent Konseyi ve Türkiye Aşçılar Pastacılar Konfederasyonu işbirliğinde gerçekleştirilen ve 3 gün süren Tokat 2. Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası, ödül törenine katıldı.

Çakır, burada yaptığı konuşmada, "Ben aşçıları sanatçıya benzetiyorum. Bu yarışmaya katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Tokat'ımızın tanıtımı için bu tür organizasyonlar çok iyi oluyor" dedi.

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ise şampiyonaya katılanlara teşekkür etti.

Çakır ve protokol üyeleri konuşmaların ardından dereceye girenlere ödüllerini verdi. Protokol üyeleri yarışmacılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu arada Çakır, vatandaşlara Tokat kebabı dağıttı.

AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x