Porsuk Çayı'nda ilginç evlilik teklifi
banner40

banner39

Porsuk Çayı'nda ilginç evlilik teklifi

06 Eylül 2013 Cuma 15:05

Eskişehir'de lokanta işletmecisi Ahmet Burak Kök, gönlünü kaptırdığı sevgilisi Gamze Gülen'e arkadaşlarının da yardımıyla Porsuk Çayı'nda ilginç bir evlilik teklifinde bulundu.

Porsuk Çayı'nda ilginç evlilik teklifi
Kentte lokanta zincirleri sahiplerinde Ahmet Burak Kök, bir süredir arkadaşlık yaptığı Gamze Gülen'e sürpriz bir teklif yaptı. Ahmet Burak Kök, hazırladığı "Seni çok seviyorum Birtanem. Ellerin ellerimden sonsuza kadar hiç ayrılmasın. Kısacık hayatımızda benimle en uzun hayatı yaşamak için benimle evlenir misin?" yazılı pankartı arkadaşlarına verdi. Arkadaşları da anlaştıkları gibi Porsuk Çayı'nda botların kalkış iskelesinin hemen karşısındaki eski belediye binasının önünde pankartla birlikte beklemeye başladı.

Bu sırada Ahmet Burak Kök, sevgilisi Gamze Gülen'i cep telefonundan arayarak Porsuk Çayı'nda gondolla gezmeye davet etti. İki gençten önce başka bir gondola kemancının da aralarında bulunduğu müzisyenler eski belediye önüne geldi.

Kısa süre sonra Ahmet Burak Kök ile Gamze Gülen'in içinde bulunduğu gondol eski belediye binasına doğru ilerlemeye başladı. Gondol yaklaştığında belediye önünde bekleyen arkadaşları önce meşaleleri yaktı ardından Kök'ün hazırlayıp kendilerine verdiği "Seni çok seviyorum Birtanem. Ellerin ellerimden sonsuza kadar hiç ayrılmasın. Kısacık hayatımızda benimle en uzun hayatı yaşamak için benimle evlenir misin?" yazılı pankartı açtı.

Müzisyenlerin bulunduğu diğer gondoldan da meşaleler yanıp ardından da müzik dinletisi sunuldu.

Gamze Gülen, sevgilisinin sürprizi karşısında büyük bir şaşkınlık yaşarken mutluluğu da yüzündeki tebessüme yansıdı. Genç kızın evlilik teklifini kabul etmesiyle sevgililer birbirlerine sarılırken, arkadaşları da alkışla tempo tuttu. Kıyıya yanaşan gondoldan el ele inen Kök ve Gülen, çok mutlu olduklarını ve kendilerine yardımcı olan arkadaşlarına teşekkür ettiler.

DHA
banner5

Yorum Gönder

@name x