Modifiye tutkunları yarışmada buluştu
banner40

banner39

Modifiye tutkunları yarışmada buluştu

29 Ağustos 2016 Pazartesi 09:22

Samsun'da düzenlenen "JDM Samsun Tuning Last Fest" organizasyonunda Karadeniz bölgesinde 250 modifiye araç görücüye çıktı.

Modifiye tutkunları yarışmada buluştu
  Samsun'daki "JDM Samsun Tuning Last Fest" modifiye araç sahiplerini bir araya getirdi.  
     Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Atakum Kurupelit Marina önünde yapılan yarışmada modifiye araç sahipleri, birinci olabilmek için yarıştı.

Yarışmada araçlar, "en modifiye", "en klasik", "en iyi ses sistemi" kategorilerinde değerlendirildi.

Bazı araç sahiplerinin depoya benzinle birlikte farklı yakıtlar koyarak egzozlarından ateş çıkarması ile ve asansörlü bir araç ilgi çekti. Yarışma sonunda dereceye giren araçların sahiplerine kupa verildi.

Samsun Tuning Derneği Kurucu Başkanı Yağız Ali Açmak, modifiye araç tutkunlarını ve meraklılarını bu organizasyonda buluşturduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Karadeniz bölgesindeki modifiye tutkunlarını bir araya getirmek ve Samsun'un da bu işin içerisinde olduğunu göstermek istiyoruz. 2005 yılından bugüne birçok ilke imza atmakla birlikte düzenlediğimiz organizasyonlarla modifiyenin otomotiv piyasasında ve insanlar arasında farklı bir yaşam tarzı olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Modifiyenin yanlış anlaşılmasına karşıyız. Misyon ve vizyonumuzu en iyi biçimde uygulamaya çalışarak adımızdan oldukça çok söz ettiriyoruz."

AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x