Küçük Ertan'a komşuları yardım elini uzattı
banner40

banner39

Küçük Ertan'a komşuları yardım elini uzattı

13 Ocak 2014 Pazartesi 14:43

Kastamonu'da evlerinde elektrik olmaması nedeniyle astım hastası 3 yaşındaki çocuklarının tedavisi için kullandığı buhar cihazını seyyar kabloyla çalıştıran aileye hayırseverler yardım ederek eve elektrik bağlanmasını sağladı

Küçük Ertan'a komşuları yardım elini uzattı
İnebolu ilçesinde 3 çocuğu ve eşiyle elektriksiz evde yaşayan ve 3 yaşındaki astım hastası oğlunun tedavisi için kullandığı buhar cihazını komşusunun evine çektiği seyyar kabloyla çalıştıran babaya hayırseverler yardım elini uzattı.
Kabalarsökü köyünde yeni taşındığı evine elektrik bağlatamayan Yusuf Öz'ün 3 yaşındaki astım hastası oğlu Ertan'ın tedavisi için kullandığı buhar cihazını, komşusunun evine çektiği seyyar kabloyla çalıştırdığını haberleri üzerine harekete geçen hayırseverler, eve çekilecek elektrik hattının masraflarını üstlendi.

Hayırseverlerin girişimiyle evlerine elektrik bağlanan Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AA'nın haberi üzerine hayırseverlerin kendilerini aradığını anlattı.

Öz, hayırseverlerin yardımı ile evlerine elektrik verilmesinin sağlandığını ifade ederek, "AA'ya ve hayırseverlere teşekkür ediyorum. Bu çalışmayı kendi imkanlarımla yaptırmaya gücüm yoktu. Ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı da yardımda bulundu" diye konuştu.
banner5

Yorum Gönder

@name x