Jandarmadan 47 yıldır evli çifte sürpriz
banner40

banner39

Jandarmadan 47 yıldır evli çifte sürpriz

28 Nisan 2014 Pazartesi 09:30

Jandarma teşkilatının kuruluşunun 175. yılı dolayısıyla Samsun'un Alaçam Jandarma Komutanlığı personeli, 47 yıldır evli Dinç çiftine pastalı sürpriz yaptı.

Jandarmadan 47 yıldır evli çifte sürpriz
Kızlan Mahallesi'nde ikamet eden Cemal Dinç (74) ve eşi Gülender Dinç (64), jandarmanın sürprizi karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Jandarmanın yaptığı sürprizden dolayı çok sevinen ve duygulanan 47 yıllık evli çift, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Duran Vuranok ve diğer personele teşekkür etti.
Eşinin kulaklarının duymadığını belirten Gülender Dinç, “Neredeyse yarım asır oldu evleneli, Allah’a şükürler olsun birbirimizi hiç kırmadık, üzmedik. Jandarmamız bizleri ziyaret ederek sevindirdi, çok mutlu olduk. Hepsi sağ olsun, var olsun, bizleri unutmayıp gelmişler” dedi.

Yüzbaşı Vuranok ise jandarma teşkilatının kuruluşunun 175. yılı dolayısıyla Kızlan Jandarma Karakol Komutanı ve jandarma trafik tim komutanlarının yarım asırlık evli bir çift olduğunu belirttiklerini, kendilerinin de bir pasta yaptırarak bu çifti ziyaret ettiklerini belirterek, "Ben teyzemize ve amcamıza daha nice yıllar evli kalmalarını, sağlıklı, huzurlu günler geçirmelerini dilerim” dedi.

Ziyarette Dinç çifti, "Nice nice 47. yıllara” yazan yaş pastanın mumlarına üfledi.
banner5

Yorum Gönder

@name x