Evlenme teklif etti, bir kova su döküldü
banner40

banner39

Evlenme teklif etti, bir kova su döküldü

06 Şubat 2014 Perşembe 09:53

Özel halk firmasında otobüs şoförü olarak çalışan Ercan Topçu, 5 yıl önce otobüste tanıştığı sevgilisi Güzin Kaymaz'a ilginç bir evlenme teklifinde bulundu.

Evlenme teklif etti, bir kova su döküldü
Zonguldak'ın Kdz. Ereğli İlçesi'nde halk otobüsü şoförü 26 yaşındaki Ercan Topçu, gece yarısı Korubaşı Mahallesi'ndeki sevgilisinin evine 4 otobüs ve 4 otomobil ile giderek evlenme teklif etti.

Topçu, yere sprey boya ile kalp çizip, 'Benimle evlenir misin?' yazdı. Pencereden bakan sevgilisine elinde çiçeği ve yanan meşaleler eşliğinde evlenme teklif eden Topçu, Güzin Kaymaz'ın, 'Evet' demesinin ardından pencereye çıkan annesi Nimet Kaymaz tarafından bir kova suyla ıslatıldı. Soğuk havada ıslanan Ercan Topçu, yanına gelen sevgilisine sarılıp söz yüzüğünü takarken, üzerine su döken Nimet Kaymaz'ın da elini öptü. Çift, daha sonra dans etti.
"BEN OTOBÜSÇÜYÜM, BENİ BÖYLE SEVDİ"

Çok güzel ve farklı bir evlenme teklifi olduğunu söyleyen Ercan Topçu, "Çok güzel oldu. Çok güzel bir duygu. Herkes farklı evlenme tekliflerinde bulunuyor. Ben de otobüsçüyüm ve böyle bir kutlama yapmak istedim. Herkes kendi yaptığı işle bu duyguyu paylaşmak istiyor. Ben şoförüm. Güzin de beni şoför olarak sevdi. Bu yüzden böyle evlenme teklifinde bulundum" dedi.

"ÇOK ŞAŞIRDIM"

Güzin Kaymaz çok şaşırdığını, daha küçük bir şey beklerken, büyük bir sürprizle karşılaştığını belirtti. Nimet Kaymaz da kızının bir ömür boyu mutlu olmasını istediğini söyledi.
banner5

Yorum Gönder

@name x